Sans Postasi Bayi Özgür Kasapoğlu: Altın Yumurta'dan 5 bin TL çıktı zannetti, 500 bin TL kazanmıştı

Bayi Özgür Kasapoğlu: Altın Yumurta'dan 5 bin TL çıktı zannetti, 500 bin TL kazanmıştı

Paylaş
Bayi Özgür Kasapoğlu: Altın Yumurta'dan 5  bin TL çıktı zannetti, 500 bin TL kazanmıştı

Kırıkkale Yenidoğan 604'üncü Sokak’ta şans dağıtan Özgür Kasapoğlu, Kazı Kazan’ın Altın Yumurta adlı oyunundan 500 bin lira büyük ikramiye kazanan talihlinin ilginç öyküsünü anlattı.

Sizden oynayarak geçmişte büyük ikramiye kazananlar ve ilginç hikayeleri var mı?

Haberin Devamı

Var tabii ki, bugüne kadar müşterilerimizle çok enteresan anılar biriktirdik. Son olarak Kazı Kazan’ın Altın Yumurta adlı oyunu ile 500 bin TL kazanan müşterimizin de ilginç bir öyküsü var. Bize gelip bir sayısal oyun oynadı, fakat kuponu yanlış işaretlediği için o oyunu yatıramadık. Sonra biz ona nasıl doğru şekilde oynaması gerektiğini anlatırken o tezgahtaki ‘Altın Yumurta’ kartını gördü, “Ben bu para ile bunu alayım” dedi. Kartı kazıdıktan hemen sonra da “5 bin TL buldum” diye sevinerek kartını gösterdi. Kazı Kazan kartına bakıp terminalden kontrol edince kendisinin kazandığı paranın 500 bin TL olduğunu fark ettik. Müşterimizin sevinci bir anda ikramiyesi gibi katlandı. Çok mutlu bir andı.

Haberin Devamı

MANEVİ OLARAK BİZ DE MUTLU OLDUK

Büyük ikramiye kazandırınca siz bayi olarak ne hissettiniz?

Biz de tabii ki mutlu olduk. Hem bir müşterimizin kazanmasına, hem de büyük ikramiye kazandıran bayi biz olduğumuz için mutlu olduk. Ayrıca oyunseverimizi doğru yönlendirmek de bizi ayrıca manevi yönden tatmin etti.

KAZI KAZAN İYİ GİDİYOR

Oyunlara insanların ilgisi nasıl?

Yeni oyunlar çıktıkça yeni müşteriler de gelmeye başlıyor. Genel olarak ikramiyenin ne kadar büyük olduğu da önemli. Devirli dönemlerde ilgi doğal olarak yükseliyor. Kazı Kazan oyunu hemen sonuçlandığı için ayrı bir ilgi çekiyor.

MÜŞTERİNİN BIRAKTIĞI KUPONU BEN ALIYORUM

Siz kendiniz de zaman zaman şansınızı dener misiniz?

Ben de ara sıra şansımı denerim. Yüksek devirli dönemlerde Çılgın Sayısal oyununa iştirak ederim. Milli Piyango’dan da bir biletle şansıma şans tanırım. Sayısal oyunların devir miktarı arttıkça herkes gibi benim de ilgim artıyor. Ben bir de genelde müşterilerimizin yanlış oynadığı kuponları kendime alırım. Çekiliş gününü karıştıranlar Sayısal Loto yerine Şans Topu oynamak istiyor. Ben, o vazgeçtikleri kuponda bir kısmet olduğuna inanırım. Bu sebeple vazgeçen kişinin oyununu kendim oynarım.

KUPONLARI TERMİNALE OKUTMAK EN RİSKSİZ YOL

Oyunseverler şans oyunu oynarken nelere dikkat etsin, uyarılarınız nelerdir?

Kazı Kazan oynayan vatandaşlarımız oyun kartlarında çeşit çok olduğu için bazen her kartın oyun esaslarını aklında tutamıyor. Bazı kartların bonusları var, bazı bonusların yanında da karşılaştırması ya da eşleştirmesi gereken semboller filan oluyor. Bir tane bulduğunu sanıyor ama bulduğu birden fazla da olabiliyor, yani ikramiyesini katlayabilir. Bunlara dikkat etmeliler. Bize sormaya ve terminale okutmaya çekinmesinler. Vatandaşlar ayrıca oynadıkları kuponları yırtmamaya dikkat etsinler. Kazı Kazan’da kazıma yaparken kupona zarar veren QR kodunu parçalayan bile oluyor. Bu kısımları bozuk olursa terminal de tam okumadığı zaman kazandılarsa bile ödeme yapamıyoruz, ikramiyeleri alamıyorlar. Bunlara dikkat etsinler.

Haberin Devamı

BAYİLİK İYİ İŞ

Esnaflara bayilikle ilgili neler söylersiniz?

Bayiliği önerir misiniz? Bildiğim kadarıyla Türkiye genelinde nüfus yoğunluğuna göre bayilik veriliyor. Birbirine yakın yerlere bayilik verilmemesi bizleri koruyan bir durum. Bayilik ihtiyacı olan bölgelerde esnaf arkadaşlarımızın bayilik almasını öneririm. Bu da bir ihtiyaç artık, sonuçta insanlar şansa, uğura inanıyor. Bizler de bu oyunlara ilgi oldukça kazanç sağlıyoruz.

Haberin Devamı

KİMİ KENDİNİ TOKATLAR, KİMİ KANGURU GİBİ ZIPLAR

Unutulmaz müşteri anılarınız var mı?

Çok değişik sevinç tepkisi verenler var. Kazandığına inanamayıp rüyada mıyım diye yüzüne tokat atmaya başlayan bir müşterim olmuştu. Bazılarını kazanınca bir anda ateş basıyor onlara kolonya ikram ediyoruz. Yerinde duramayıp bayinin içinde koşanlar oluyor veya kanguru gibi zıplayanlar oluyor.

SENELERDİR AYNI KUPONA OYNAYAN MÜŞTERİM VAR

Gördüğünüz en ilginç müşteri uğuru ya da totemi nedir?

Doğum tarihlerinin son iki basamağının olduğu kuponları dolduran çok. Arabasının plakasının göre kupon alan var. Kazı Kazan’ı da metal para ile değil de başka şeylerle kazıyan müşterilerimiz var. Kimi anahtarıyla kimi kendisine uğurlu gelen eski bir tavla pulu ile kazıyor. Sayısal Loto kuponuna yıllardır her seferinde aynı numaraları oynayan müşterim var. Bir müşterimiz tek kolonda 10 yıldır aynı numaraları oynuyor. Günün birinde o rakamın ona büyük ikramiye kazandıracağına inanıyor. O nedenle hiçbir çekilişi ıskalamak istemiyor.

Haberin Devamı