Sans Postasi Çılgın Sayısal Loto talihlisi ikramiyesine kavuştu

Çılgın Sayısal Loto talihlisi ikramiyesine kavuştu

Paylaş
Çılgın Sayısal Loto talihlisi ikramiyesine kavuştu

Antalya Kumluca’dan oynadığı kupon ile 180 milyon 245 bin 96 TL’lik büyük ikramiyeyi kazanan talihli çekini teslim aldı

16 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde talih kuşu Antalya Kumluca’ya konmuştu. 180 milyon 245 bin 96 TL ikramiye kazanan ve adını açıklamak istemeyen talihli çekini İstanbul’da teslim aldı.

Haberin Devamı

ÇILGIN SAYISAL LOTO'DA BÜYÜK İKRAMİYE 62 MİLYON TL

Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye 62 milyon TL'yi aştı. 4 liraya 1 kolon Çılgın Sayısal Loto oynayan herkes bu heyecana ortak olabilir. Çılgın Sayısal Loto ile hayallerinize kavuşabilirsiniz. 

SÜPERSTAR İLE KAZANCINI KATLA

SüperStarı oynamak çok basit. Oyunseverler bayilerden, millipiyangoonline.com sitesinden ve mobil uygulamalardan her zamanki gibi 6 numara belirleyerek Çılgın Sayısal Loto için işaretlemelerini yapacak.

SüperStar’ı da oynamak isterlerse Çılgın Sayısal Loto kolonunun üzerindeki ‘SüperStar’ yazan kutucuğu işaretlemeleri gerekecek. Ardından kolonun en sağındaki mavi renkle belirlenmiş olan “SüperStar” kolonundan bir sayı belirleyecek. Eğer Çılgın Sayısal Loto kolonunda SüperStar yazan kutucuğu işaretleyip, mavi kolonda sayı işaretlemezse sistem otomatik olarak bir SüperStar rakamı belirleyecek. Çılgın Sayısal Loto’nun bir kolonuna 4 TL ödeyen oyunseverler, SüperStar numarası da işaretlemek isterlerse ek olarak 2 TL daha ödeyecek. Yani Çılgın Sayısal Loto ile beraber oynandığı her kolon ödenecek tutar toplam 6 TL olacak.

Haberin Devamı