Sans Postasi Edirne'de Kazı Kazan sevinci! Para üstü ile gelen 4 milyon TL

Edirne'de Kazı Kazan sevinci! Para üstü ile gelen 4 milyon TL

Paylaş
Edirne'de Kazı Kazan sevinci! Para üstü ile gelen 4 milyon TL

Bayi Ayhan Demir müşterisine para üstü yerine Milyonerler Kulübü kartı vermeyi önerdi. Verdiği o karta 4 milyon TL çıktı

Edirne’nin Sabuni Mahallesi’nde bir vatandaş, şans oyunları bayiliği yapan büfeden Kazı Kazan kartları alarak şansını denedi. Kazıdığı 3 karta da ikramiye çıkmayan vatandaş büfe sahibi Ayhan Demir’den alışveriş yaparak evine gidecekti. Büfe sahibi Demir alışveriş poşetini verdikten sonra para üstü olarak kalan 50 TL ile bir Kazı Kazan kartı daha vermeyi teklif etti. Teklifi kabul eden vatandaş aldığı kartı kazıyıp, heyecanla kendisine 40 bin lira çıktığını söyledi. Talihli, büfe sahibi Ayhan Demir’in uyarısı ile kazandığı miktarın 40 bin değil 4 milyon lira olduğunu duyunca büyük sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

TERMİNALDEN TEYİT ETTİK

Şanslı 'Milyonerler Kulübü' kartını satan Ayhan Demir, kendilerinin de büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi. Bayi Demir, “Müşterimiz, bizim teklifimizle aldığı 50 TL’lik Milyonerler Kulübü adlı Kazı Kazan kartını kazıdı. Sembollere telaşla baktığı için önce 40 bin lira çıktığını zannetti. Kendisini içeriye davet ettik. Terminalden kontrol edip ikramiyenin 4 milyon lira olduğunu söyledik. Bunu duyunca daha büyük heyecan yaşadı, elleri titredi. Biz de çok sevindik. Kendisini tebrik ettik” diye konuştu.