Sans Postasi İzmir'de biletlerin yarısı satıldı

İzmir'de biletlerin yarısı satıldı

Paylaş
İzmir'de biletlerin yarısı satıldı

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak: “Bu yıl ummadığımız kadar büyük ilgi var. Bilet satışları iyi gidiyor. Şu anda biletlerimizin yüzde 40-45'i bitti. Vatandaşın bilet almayı son güne bırakmasını önermiyoruz.”

Bir yeni yıl geleneği olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri satışa çıktı. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu çekiliş için çeyrek bilet 100, yarım bilet 200, tam bilet 400 liradan satışa sunuldu. Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu, toplamda 2 milyar 355 milyon 655 bin liranın dağıtılacağı yılbaşı özel çekilişi için vatandaşlar biletlere ilgi göstermeye başladı. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de belirlenen kuralla birlikte bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye çekilişi satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Tüm yurtta olduğu gibi biletlerin satışa çıktığı İzmir'de de heyecan yaşanıyor.

Haberin Devamı

VATANDAŞIN İÇİ RAHAT OLSUN

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak, "Ummadığımız kadar hareket var. Büyük talep görüyoruz. Piyangocularımızın satışları çok iyi gidiyor. Şu anda biletlerimizin yüzde 40-45'i bitti. Vatandaşımızın bilet alım işini son güne bırakmasını önermiyoruz. Hemen biletlerini alsınlar. Piyango biletine ulaşamayan olursa bizi arasın, biz motorlu kurye ile adresine kadar götürüyoruz. Bu sene ilgi çok fazla çünkü tarihi bir büyük ikramiye veriliyor. Bu sene esnaf odası olarak Emniyet ve Valilik ile görüştük. Bütün yasal denetimlerimizi yapıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşların içi rahat olsun. Bu yıl 400 milyon TL büyük ikramiye veriliyor. Mutlaka bu para dağıtılacak. Çeyrek bilet bile çıksa başka talihli yoksa paranın tamamını alıyor. Tarihin en büyük ikramiyesi olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÇEYREK BİLET ÇOK SATILIYOR

Yaşamını tekerlekli sandalyede sürdüren gezici bayilerden Yasemin Zeytinli “1993 yılından beri bu işi yapıyorum. İkramiye büyük. Bilet satışlarımız iyi gidiyor. Şimdiden herkes biletlni alsın. Özellikle çeyrek bilete ilgi daha büyük. Muhtemelen de en erken çeyrek biletler bitebilir" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE İKİ KEZ BÜYÜK İKRAMİYE VERDİM

Gezici bayilerden Emine Topal, “1994 yılından beri bu işi yapıyorum. Yılbaşı yaklaştı. Aynı heyecan ve sevinç bizim için tekrar başladı. İkramiyemiz çok güzel. 400 milyon TL kimse için az bir rakam değil. Tamamı dağıtım garantili. Son iki yıldır ilgi önceki yıllara göre çok daha güzel. Satış standımıza bir televizyon koyduk bu uygulama çok ilgi çekiyor. Gelen müşteriler 'Emek sarf etmişsiniz' diyor. Daha önce iki defa büyük ikramiye verdik. İnşallah üçüncüsü bu sene olsun” diye konuştu.

BU SENE İLGİ ARTTI

İzmir Konak'ta 45 yıldır bayilik yaptığını söyleyen Metin Kurtuluş "Bilet satışlarımız şu an çok iyi. Müşterilerimiz eksik olmuyor. Bu sene ikramiyemiz çok güzel. Satışlarımız inşallah daha da artacak" dedi.