Sans Postasi Kazandırmak büyük gurur hemen afişimizi astık

Kazandırmak büyük gurur hemen afişimizi astık

Paylaş
Kazandırmak büyük gurur hemen afişimizi astık

Milli Piyango’nun 9 Kasım çekilişinde 1 milyon 875 bin TL ikramiye kazandıran Bursa Nilüfer’de Atlıçayır Bulvarı’ndaki Çağatay Şans Oyunları bayisinin sahibi Mustafa Çağatay Aladağ yaşadığı heyecanı paylaştı.

KAZANAN MÜŞTERİ ORTAYA ÇIKMADI

Haberin Devamı

İkramiyeyi kazanan talihliyi tanıyor musunuz?

İkramiyeyi hangi müşterimizin kazandığını bilmiyoruz. Biz de kendi terminalimizin bilgi ekranında görünce buradan bir müşterimize çıktığını fark ettik. Şanslı müşterimiz kendini belli etmedi, biz de talihli kişinin bu tercihine saygı duyarız. Fakat böyle bir ikramiyeye aracı olmak bizi mutlu etti. Dükkanımıza afişlerimizi astık.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Bayi olarak neler hissetiniz?

Çeşitli kereler ikramiye kazandırdık ama böyle büyük bir ikramiye şimdiye dek kısmet olmamıştı. Bu denli bir ikramiyenin bayimizden çıkması bizi de heyecanlandırdı. Artık daha büyük ikramiyeleri veren bayi olmayı hedefliyoruz. Şans bir kere güldü mü gerisi gelir. Çıkan müşterimize hayırlı uğurlu olsun. Biz de bayi olarak kendisi kadar mutlu ve gururluyuz.

Haberin Devamı

BEN DE OYNUYORUM

Siz de şans oyunu oynar mısınız?

Bu işi yaparken, insanlara şans dağıtırken bir şekilde aklımıza büyük ikramiyeler kazanma fikri geliyor. Doğal olarak ben de sürekli olarak şans oyunu oynarım.

AKİDE ŞEKERİYLE GELEN MÜŞTERİ VAR

Müşterilerin değişik uğur denemeleri oluyor mu?

En garibi bir gün bir müşterim kendisine uğur getirdiğine inanarak akide şekeriyle gelip oyununu oynamıştı. Zaman zaman şans denemesi yapan müşteriler var. Şu dönemde oyunlara ilgi her geçen gün daha çok artıyor.

HEYECANIM HEP ZİRVEDE

Onurhan Yılmaztürk (Müşteri):
Benim en favori oyunum Süper Loto. İnsan oynarken bile bir heyecan yaşıyor. Fakat çekiliş yapılırken ve sonuçlar açıklandığında bu heyecan daha da artıyor. Oynadığınız bayide birilerinin kazandığını görmek, büyük ikramiyelerin çıkması, insanların hayallerini de büyütüyor. Benim oyun oynarken değişik bir uğurum, denemem yok.

YATIRIM YAPARIM

Eğer ki büyük ikramiyeyi kazanırsam ileriye dönük bir iş kurmak istiyorum ya da ev, arsa, tarla gibi yatırımları değerlendirebilirim. 12, 55, 65 uğurlu sayılarımdır. 65 ile 55 annem ile babamın doğum tarihleridir, 12 de sevdiğim bir sayıdır.

BEN ŞANSA İNANIYORUM

Fazıl Samet Akdağ (Müşteri):

İkramiyeler büyük paralar olduğu için insanları teşvik ediyor. Şans oyunlarından bir şey çıkarsa insanların geleceğini değiştirecek miktarlar. Kupon doldururken ben şansa ve kısmete inanıyorum. O yüzden yanımda uğur getirecek bir eşya taşımıyorum. Hemen her şans oyununu oynuyorum. Süper Loto'yu kesinlikle kaçırmam. İkramiye bana çıkarsa ilk önce o parayla eğlenmeye gideceğim. Sonrasında oto aksesuar dükkanım var, dükkanımla ilgili bir kaç tane daha şube açmak istiyorum. Memleketlerimin plakası olduğu için 61 ve 29 uğurlu rakamlarımdır.

Haberin Devamı