Sans Postasi Kazanınca herkes çok mutlu!

Kazanınca herkes çok mutlu!

Paylaş
Kazanınca herkes çok mutlu!

Ozan Mandev’in (33) bayisi Şans Topu’ndan 940 bin lira ikramiye kazandırdı. Mandev, “Bayi olarak ikramiye vermek çok güzel bir duygu. Elbette hem müşterilerimiz hem de bizler çok mutlu oluyoruz” dedi.

Narlıdere’de şans oyunları bayiliği yapan Ozan Mandev’e ait Mandev Gıda gişesinden Şans Topu oynayan bir vatandaşa 940 bin lira ikramiye isabet etti. İkramiye verdikleri için çok mutlu olduklarını belirten Mandev, “Kendisi devamlı müşterimizdir. Buradan boş kuponları alıp evinde doldurur ve sabah erken saatlerde gelip yatırır. O gün de oynadığı oyuna ikramiye çıktığından haberi yoktu. Bileti buradaki terminalimizden kontrol ettiğimizde ikramiye kazandığını gördük. İkimiz de o an çok şaşırdık. Ama talihlimiz hemen toparlayıp bana sadece ‘İyi oldu’ demekle yetindi. Hala da gelip oynamaya devam eder” diye konuştu.

Haberin Devamı

GÜVENİLİRLİK ÇOK ÖNEMLİ

Vatandaşları şans oyunlarını güvendikleri yerden almaları gerektiği konusunda da uyaran Ozan Mandev, “Elbette vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken konular da var. Herkese, güvendikleri resmi bayilerde oyun oynamasını tavsiye ediyorum. Çünkü maalesef kötü niyetli insanlar her yerde var. O sebepten ötürü bildikleri yetkili bayilerden şaşmasınlar” şeklinde konuştu.

BİZDEN DUYMALARI HEYECAN VERİCİ

Müşterilerin ikramiye kazandıkları zaman çok şaşırdıklarını ve sevindiklerini belirten Mandev, “Daha önce de Çılgın Sayısal Loto oyununda birkaç kez iyi ikramiye vermiştik. Kimse ikramiye kazanmayı hazırda beklemiyor. Kontrol ettiğimizde ikramiyeyi görüyoruz. Söyleyince ilk anda doğal olarak onlar da şaşırıyor. Bir gün sürekli müşterilerimizden biri kuponunu kontrol ettirmek için gelmişti. Ben de ikramiye çıktığını görünce ufak bir şaka yaptım. ‘İkramiye yok’ dedim. Tam gidecekken şaka olduğunu söyledim ve biletine ikramiye isabet ettiğini söyledim. Ardından da parasını tahsil etti. Bayi olarak ikramiye vermek çok güzel bir duygu. Elbette hem müşterilerimiz hem de bizler çok mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HEP AYNI SAYILARLA OYNAYAN MÜŞTERİM VAR

Şans oyunu oynayanların farklı uğur denemeleri olduğuna da vurgu yapan bayi Mandev, “Mesela bir müşterimiz var. Sürekli aynı numaraları oynar. Başka hiçbir numaraya oynamaz. Biz yaklaşık 1 yıldır şans oyunları bayiliği yapıyoruz. Bu sürede başka numaralara oynadığını görmedim. Onun oyun kombinesi bellidir. Gelemediği zaman telefonla arayıp o kuponlarını yatırmamızı istiyor. Uğurlu sayılarından asla vazgeçmez” dedi.

BAYİLİĞİN KÜLFETİ YOK BİZE PARA KAZANDIRIYOR

Şans oyunlarına olan ilginin gittikçe arttığının altını çizen Ozan Mandev, “Oyunlara ilgi bir hayli yüksek. Tabii ki bunda oyun çeşitlerinin de artması büyük etken. Her gün mutlaka bir oyun seçeneği oluyor. Satışlar da oldukça iyi. Örneğin bizim işyerimizde özellikle akşam saatlerine doğru destelerce Kazı Kazan kazıyan müşterilerimiz var. Ben bayiliği de esnaf olan herkese öneriyorum. Buradaki terminalin bize bir külfeti olmadığı gibi sayesinde para kazanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı