Sans Postasi Kazı Kazan'dan 2 kez 500 bin TL kazandırdı

Kazı Kazan'dan 2 kez 500 bin TL kazandırdı

Paylaş
Kazı Kazan'dan 2 kez 500 bin TL kazandırdı

Kısa süre içinde Kazı Kazan oyunlarından iki ayrı talihliye 500’er bin TL kazandıran Büşra Erdoğan artık ‘Şanslı bayi’ olarak anılıyor. İzmir Torbalı’daki akaryakıt istasyonuna şansını denemek için gelenlerin sayısı da artıyor.

İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar’daki Opet akaryakıt istasyonunda şans oyunları satan, Büşra Erdoğan (23), bir süredir bölgede uğurlu bayi olarak tanınıyor. Birkaç gün önce sattığı Kazı Kazan biletine 10 bin lira isabet eden Erdoğan, son üç ayda iki kez 500 bin lira kazandıran bayi oldu. İstasyonda bir yıldır çalışan Büşra Erdoğan, Kazı Kazan oyunlarına oyunseverlerden bu kadar yüksek ilgi olduğunu bu işe girene kadar hiç bilmediğini söyledi.

Haberin Devamı

BÜYÜK İKRAMİYELER ÖNEMLİ, ÇEVREDE ADIMIZ DUYULDU

yaşadıklarını anlatan Büşra Erdoğan, “500 bin TL bayimize iki kez denk geldi. En son 3-4 gün önce Kazı Kazan oyunundan 10 bin TL çıktı. Çevrede de başka şans oyunu bayileri var ama biz çok yoğunuz. Bizi son dönemde şanslı bayi olarak gördükleri için tercih etmeye başladılar. Talep çok iyi. İkramiyeli bilet satışı ummadığımız bir anda oluyor. Müşteri ikramiye çıktığını görünce heyecanlanıyor. Önce bize bileti gösteriyorlar, terminalden bakıyoruz. Bazı müşteriler ne kadar ikramiye çıktığını tam fark etmiyor onları da makinaya okutup görüyoruz. 500 bin TL kazanan talihlimiz, kendisine ikramiye çıktığını görüp büyük bir heyecanla geldi. Terminalden aldığımız çıktıyı kendisine verdik, o da İstanbul’a götürüp ikramiyenin sahibi oldu” dedi.

Haberin Devamı

İKRAMİYE ÇIKTIKÇA OYUNLARA İLGİ ARTTI

Son dönem oyunlara talebin arttığına dikkat çeken Erdoğan, ikramiye çıktıktan sonra bölgede şanslı bayi olarak anıldıklarını belirtti. Bayi olarak merkezi ve bilinen bir konumda olmalarının avantaj olduğunu anlatan Büşra Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “İkramiye çıkınca bayimiz daha da çok tanınmaya başladı. Bu durum çalışanları biraz zorluyor. Çünkü işlerimiz yoğunlaştı. İkramiyeler çıktıktan sonra müşteriler daha da arttı. Herkes ‘Bana da çıkar mı?’ ümidiyle geliyor. Bazen ben de oynuyorum ama henüz büyük bir ikramiye çıkmadı. Bir bayi olarak, vatandaşlara tabii ki şanslarını denemelerini öneririm. Küçük katılım bedelleriyle büyük ikramiyeler kazanmanın hayali bambaşka.”

SATIŞLAR GAYET İYİ GİDİYOR

Bayilik almayı düşünenlere de önerilerde bulunan Erdoğan, “Her bayi bizim kadar talep görüyor mu bilmiyorum. Biz akaryakıt istasyonu olarak işlerde yoğunluk olmasına karşın şans oyunu satışlarını da gayet iyi sürdürüyoruz. Benimle beraber mesai yapan müşteriler olduğunu biliyorum. Buraya geliyor ve hiç ayrılmıyorlar. Burada sanki bir AVM gibi vakit geçiriyorlar. Akşam geç saatlere kadar oyun satmayı sürdürdüğüm müşterilerimiz oluyor” diye konuştu.

HERKESİN DEĞİŞİK BİR UĞUR DENEMESİ VAR

Haberin Devamı

Büşra Erdoğan, “Bazı müşterilerimizin oyun totemleri var. Mesela benden elimdeki kart destesinin en altındaki Kazı Kazan kartını isteyen müşteriler oluyor. Bazen de istediği sırayı söyleyen müşterilerimiz oluyor. Mesela ‘7’inci kartı verir misin?’ diyen de var. Bu şekilde daha şanslı olacaklarına inanıyorlar. Ya da kendi şanslarını kendilerinin yaratacaklarını düşünüyorlar” diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDE BAYİLİK FIRSATI

Mevcut tüzel kişilikli işyeri olanlar ve gerçek kişilere ait işletmelerin yanı sıra gezici bayi olmak isteyen vatandaşlar, Milli Piyango oyunları bayisi olmak için başvuru yapabiliyor. Milli Piyango biletleri, tüm sayısal oyunlar ve Kazı Kazan kartlarını satma hakkı kazanan bayiler, ilginin günden güne arttığı oyunlara aracılık ederek düzenli gelir elde ediyor.

KOLAY BAŞVURU İÇİN: https://www.sisalsans.com/tr/bayi-olun