Sans Postasi Kazı Kazan'dan almak istemediği kuponla kazanmış

Kazı Kazan'dan almak istemediği kuponla kazanmış

Paylaş
Kazı Kazan'dan almak istemediği kuponla kazanmış

Edirne’de Saraçlar Caddesi’nde bulunan şans oyunları bayisine giden bir kişi, ‘Milyonerler Kulübü’ adı verilen Kazı Kazan oyun kartından aldı. Kuponu kazıyan kişi, 1 milyon lira büyük ikramiye (Şu an 2 Milyon TL) kazandı.

Bayi Sevda Rastgele, “Sürekli Kazı Kazan oynayan müşterilerimizden biriydi. Kazı Kazan kartını çekerken Milyonerler Kulübü oyununun kartlarından biri yere düşmüş. Buradaki çalışma arkadaşım da ‘Bunu size vereyim mi?’ diye sormuş. Müşterimiz de ‘Yok ben onu almayacağım, diyerek başka kartı alayım’ demiş. O katı kazıyıp bir şey çıkmayınca da sonra gelip ‘Onu da alayım’ demiş. Sonrasında hemen kartı kazıyor ve kendisine 1 milyon TL ikramiye çıkıyor” dedi.

Haberin Devamı

FAZLA HEYECANLANMADI

Müşterisinin, 1 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanmasını fazla heyecanlanmadan sakin şekilde karşıladığını söyleyen bayi Sevda Rastgele, “Talihli oyunseverimize iyi bir ikramiye vermenin sevincini yaşadık. Çok sevindik, Edirne’ye çıkmasına da ayrıca mutlu olduk. Biz bayiler de bu heyecanı onlarla paylaşıyoruz. Güle güle harcasın” diye konuştu.