Sans Postasi Milyonerler Kulübü Kocaeli Gebze'ye çıktı

Milyonerler Kulübü Kocaeli Gebze'ye çıktı

Paylaş
Milyonerler Kulübü Kocaeli Gebze'ye çıktı

13 yıldır Gebze’de esnaf olan Umut Büfe’nin sahibi Kenan Uçak, Kazı Kazan’ın Milyonerler Kulübü oyunu ile 4 milyon TL kazandıran kartı sattı. Bayi Uçak, “Kazandıran bayi olmak oyunlara talebi artırdı. Oyunlara ilgi de dükkandaki diğer mal satışlarımızı artırdı” dedi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Güzeller Mahallesi Şehit Mevlüt Duru Caddesi’nde bulunan Umut Büfe’nin işletmecisi Kenan Uçak’ın (47) dükkanına geçtiğimiz hafta öğle saatlerinde bir kişi geldi. 2 adet Kazı Kazan kartı alan kişi 50 TL kazanmasının ardından ödemesini alıp gitti. Ardından gelen bir genç ise aynı kart serisinden aldığı Kazı Kazan kartı ile 4 milyon TL büyük ikramiye kazandı. Milyonerler Kulübü adlı oyun ile 4 milyon TL kazandığına o an inanamayan gencin kartı bayideki terminale okutuldu. Terminalden 4 milyon TL kazandığını teyit eden genç şanslı kartı alıp gitti.

Haberin Devamı

SIRADAKİ KARTI ALMADI KISMET ONA DEĞİLMİŞ!

Müşterisine 4 milyon TL kazandırdığı günü anlatan bayi Kenan Uçak, şunları söyledi: “13 yıldır burada esnafım. O gün dükkanımı her zamanki gibi sabah saatlerinde açtım. Sabah bir müşterim geldi. 2 tane Kazı Kazan oynadı, 50 TL ikramiye çıkınca onu bırakıp 100 TL’lik olan başka oyun kartını kazıdı sonra da gitti. Ondan sonra gelen 25 yaşlarında olan müşterim tek bir tane Kazı Kazan kartı aldı ve hemen kazıdı. 4 milyon TL çıktığını görünce önce şaşırdı. Hatta içinin rahat etmesi için bayimizdeki oyun terminaline de okuttuk.”

BEN DE ŞAŞIRDIM

“Tabii bir an da insanın 4 milyon TL kazandığına inanması zor oluyor. Gerçekten ben de şaşırdım. 4 milyon TL çıkması bizi de bayi olarak çok mutlu etti. Kendisi de hem şaşkın hem de biraz ne yapacağını bilmiyor gibiydi. Terminalden çıktısını alınca ben de 5-10 dakika heyecandan kalp atışlarımın hızlandığını hissettim. Dolayısıyla kazanan kişinin heyecan yapması çok doğal. İşin ilginç tarafı önceki gelen müşterim 1 tane kart daha alsaydı ona çıkmış olacaktı. Çünkü sıradaki kartta büyük ikramiye varmış. Bu iş biraz da kısmet işi. Demek ki sıradaki müşterimin kısmetiymiş.”

Haberin Devamı

UĞURLU PARAYLA KAZIYORLAR

Bazı müşterilerinin şans oyunu oynamadan önce totem yaptığını söyleyen Uçak, “Mesela cebinde getirdiği bozuk parayı bana veriyor. Benden bozuk para alıyor. ‘Bu uğursuz para, sendeki parayı ver kazıyayım’ diyor. Aynı parayı değiştirmiş oluyor. Yani kendince uğur denemesi var” dedi.

İŞLERE ETKİSİ POZİTİF OLDU

Dükkanından ikramiye çıkmasının son dönemde işlerini artırdığını söyleyen Uçak, “Böyle ikramiyelerin dükkanımdan satılmış olması bize daha çok müşteri hareketliliği sağlıyor. İster istemez reklam olduğu için müşteriyi çekiyor. Şans oyunlarının burada olmasıyla mevcut işlerim de yüzde 25-30 civarında arttı” dedi.

OYUNLARIMIZ GÜVENLİ

Kendisinin de zaman zaman şansını denediğini belirten bayi sahibi Kenan Uçak, “Kazı Kazan oyunları bize geldiği zaman bunları öncelikle terminal üzerinden sisteme işliyoruz. Bu nedenle oyunlarımız son derece güvenli” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı