Sans Postasi Müşterim ilk kez kazıdı 16 milyon TL kazandı

Müşterim ilk kez kazıdı 16 milyon TL kazandı

Paylaş
Müşterim ilk kez kazıdı 16 milyon TL kazandı

Kocaeli’nin Darıca Sezer Büfe’den Kazı Kazan’ın Elmas adlı oyun kartı 16 Milyon TL ikramiye kazandırdı. Bayi Hasan Ali Kösalı, “Kimse kısmetini bilemez. Bilet almadan, kartı kazımadan şansınızı öğrenemezsiniz” dedi.

Kocaeli’nin Darıca İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde 36 yıldır büfe işleten ve bölgede 'Şanslı Hasan Baba' olarak tanınan Hasan Ali Kösalı, bir müşterisini daha mutlu etmenin sevincini yaşıyor. Milli Piyango bayisi olduğu Sezer Büfe’de Kösalı'dan Kazı Kazan’ın Elmas adlı oyun kartını alıp kazıyan bir talihliye 16 milyon TL ikramiye çıktı.

Haberin Devamı

TERMİNALDE İKRAMİYEYİ GÖRÜNCE BANA İNANDI!

Hasan Ali Kösalı, o gün kazanan talihliyle yaşadığı diyaloğu şöyle anlattı: “Şanslı arkadaşımız buraya geldiğinde hayatında ilk kez Kazı Kazan alacağını söyledi. Daha önce hiç oynamadığını anlattı. Ben de 30 TL’den 200 TL’ye kadar çeşit çeşit kart olduğunu, bunlardan hangisini istediğini sordum. O seçimi bana bıraktı. Ben de ona ‘Madem ilk kez oynuyorsun, o zaman 200 TL’lik oyunu kazı’ diyerek Elmas adlı kartı verdim. O da kartını alıp dükkanın önünde kazıdı. Sonra, gelip ‘Ağabey buna bir şey çıkıp çıkmadığını tam anlamadım’ diyerek kartı bana getirdi. Ben de karta ilk bakışta büyük ikramiyenin çıktığını gördüm. Ona, ‘Sana büyük ikramiye çıkmış!’ dedim. İlk başta bana inanmadı, dalga geçtiğimi düşündü. Sonra terminalden birlikte baktık. Hatta kasanın arkasına gelip ekrandan tam bakmasını söyledim. Orada rakamı görünce inandı. İlk başta çok şaşırdı ve heyecanlandı. Onu kenara oturtup biraz sakinleşmesini sağladım. Sonra heyecanı geçince, bankaya gidip parasını nasıl tahsil edeceğini anlattım. Yine de sakinleşmesi zaman aldı. Burada bir yarım saat oyalandı. Genç bir delikanlıydı. İhtiyacı da olduğunu söyledi. Babası rahatsızmış, yeni bir işe girmiş ama asgari ücretle çalışıyormuş. ‘Benim hayatımı değiştirdin’ diyerek teşekkür edip gitti.”

Haberin Devamı

ŞANS TOPU’NDAN DA KAZANDIRMIŞTIM

2022 yılında bir başka talihliye bayisinden 6 milyon TL ikramiye kazandırdığını söyleyen bayi Kösalı, “Geçen yıl Aralık ayında, Şans Topu’ndan 6 milyon TL verdim. O talihlimiz de devamlı müşterimdi benim. Gelip kuponun alt taraftaki artılarını burada kendisi doldurdu, gerisini terminale oynatmıştık. O arkadaşımız da çok sevindi, hayatı değişti. Burada zaten büyük ya da küçük çok ikramiye kazandırıyoruz. Ben Darıca’da yaşayan biri olarak buradaki insanlara ikramiye çıkmasına çok seviniyorum. Ayrıca ne kadar ikramiye çıkarsa, benim iş potansiyelim de o kadar artıyor. Müşteriler de seviniyor. Müşteriler beni sevdikleri ve şanslı buldukları için de buradan gitmiyorlar. Ben de ara sıra kendi şansımı deniyorum. Çünkü ben inanmazsam müşterilerim de inanmaz. Henüz bana büyük bir ikramiye çıkmadı, ama denemeye devam ediyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KAZANMAK İÇİN DENEMEK LAZIM

Birçok kişinin kendisinin şanssız olduğuna inandığını söyleyen Hasan Ali Kösalı, “Oynayanlara ilk tavsiyem herkesin şansına şans tanıması ve denemesi. Bazen müşterilerimiz gelip, ‘Benim şansım yok’ diyor. Bu bence bir önyargı. Ben de ‘Bir bak bakalım’ diyorum. Kimse denemeden şansını bilemez. Müşterilerimiz bize bu konuda güveniyor. Bazı müşterilerimiz gelip, ‘Kazı Kazan'ın alt tarafından ver, üst tarafından ver’ diye tarif ediyor. Bazıları, ‘Rüyamda gördüm bana 3’üncü kartı ver’ gibi şeyler söylüyor. Bu şekilde farklı farklı inançları olan müşterilerimiz de var.