Sans Postasi Ödül Yağmuru'ndan 12 milyon TL yağdı!

Ödül Yağmuru'ndan 12 milyon TL yağdı!

Paylaş
Ödül Yağmuru'ndan 12 milyon TL yağdı!

31 yıldır esnaflık yapan Gönül Şans Gişesi’nin sahibi Erdinç Kaya, 4 yıldır Milli Piyango bayiliği yapıyor. Kazı Kazan’ın Ödül Yağmuru’ndan çıkan 12 Milyon TL bayi Kaya’nın da rekoru oldu.

Bayinizden 12 Milyon TL’lik büyük ikramiye kazandırdınız, o olayı anlatabilir misiniz, neler yaşadınız?

Haberin Devamı

Çok büyük bir sevinç yaşadık. Türkiye genelinde oynanan bir oyunda böylesine büyük bir ikramiyenin bizden çıkması tabii ki çok sevindirici. Bayi olarak biz de oyun kartını satmış olmanın mutluluğunu müşterimiz kadar yaşadık. Daha önce de Kazı Kazan’ın çeşitli oyunlarından ikramiyeler kazandırmıştık. Her kazanış öyküsü mutlaka çok değerli ama büyük ikramiyeler hem kazanan kişi için hem bayi için ayrı bir coşku. Çok defa da 10 bin, 20 bin gibi ikramiye kazandırdık.

Siz kendiniz oyun oynar mısınız? Yüksek devirli dönemlerde şansınızı dener misiniz?

Zaman zaman ben de heyecanı hissetmek için oynarım. Çok fazla değil ama ufak kupon bedelleriyle şansımı deniyorum. Henüz bize büyük ikramiyelerden bir kısmet çıkmadı. Kazandıran olduk ama belki ileride kazanan da olabiliriz. Bu iş kısmet işi.

Haberin Devamı

KUPONLARINI DİKKATLİ KONTROL ETSİNLER

Oyunseverler şans oyunu oynarken nelere dikkat etsinler? Bayi olarak uyarılarınız nelerdir?

Öncelikle yetkili bayileri tercih etsinler. Biz bayi olarak bizden oyun oynayan vatandaşların, kuponu aldıktan ve çekilişten sonra çok ama çok dikkatli bir şekilde kontrol etmelerini ve kuponlarını hemen atmamalarını tavsiye ediyoruz. Cep telefonu uygulamasından ya da gerekirse bize gelip terminalden okutarak ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol etmeleri mümkün.

KART SIRASI ÖNEMLİ!

Şimdiye dek gördüğünüz en ilginç müşteri inanışları, oyun totemleri nelerdir?

Genellikle, müşterilerimiz Kazı Kazan kartı çekerken, kendi çektikleri kart sırasından, başka müşterinin almasını istemiyorlar. Çünkü o sıradakinin kendi şansı olduğunu düşünüyorlar. Bir kart ya da iki kart yandakinin başkasının kısmeti olmasına razı değiller. Çılgın Sayısal Loto oynayanların hemen hepsinin de bir uğurlu sayı totemi oluyor. Genelde o sayıyı kuponlarına bir şekilde koymak istiyorlar.

ESKİŞEHİR OYUNLARA MERAKLI

Oyunlara ilgi son dönemde ne durumda, işleriniz nasıl?

Şu ara işlerimiz iyi. Yaz dönemi olmasına rağmen özellikle yüksek ikramiye kazandıran Kazı Kazan oyunlarına talep var. İnsanlar daha sık gelerek, daha çok oynamaya başladılar. Büyük hayaller kurmak için de öncelikle gelip bir şansınızı denemeniz gerekiyor. Bizim Milli Piyango bayiliğimiz 4 yıldır olmasına rağmen, gerçek anlamda satışlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Eskişehir halkı Çılgın Sayısal Loto ve Süper Loto oyunlarına da düşkündür.

Haberin Devamı

BAYİLİK ZOR BİR İŞ

Türkiye’nin her yerindeki esnaflara da bayilik almasını önerir misiniz ?

Tabii ki öneririm. Fakat bu iş müşteriyle temas gerektiren zor bir iş. Belirli şartları yerine getirebilen, bu işi severek yapabilecek kişilerin bayi olması önemli.

KAZANAN MÜŞTERİM ÇOK SOĞUKKANLIYDI

12 milyon TL’lik Kazı Kazan ikramiyesini kazanan müşterim çok soğukkanlıydı. Yanındaki diğer arkadaşı onun aksine bir o kadar heyecanlıydı. Yani ikisinin arasında duygu anlamında büyük fark vardı. Benim de bayi olarak şimdiye kadar yaşadığım en unutulmaz andı. 12 milyon TL’yi tek başına kazanmak herkes için tatmin edici bir miktar. Bayi olarak biz bile bu denli heyecanlanırken onun bu kadar büyük ikramiyeyi sakin bir şekilde karşılamasını takdir ettim.

Haberin Devamı