Sans Postasi Online oynayıp kazanın

Online oynayıp kazanın

Paylaş
Online oynayıp kazanın

Milli Piyango ve çeşitli sayısal oyunları dijital kanallardan oynamak çok pratik. Online ile kazananların sayısı her geçen gün artıyor.

Milli Piyango biletleri ve diğer sayısal oyunları geleneksel olarak her zamanki gibi en yakın bayi, market ya da gezici bayilerden giderek alamayanlar için fırsat kaçmadı. Fiziki olarak bilet almak ya da şans oyunu kuponunu yatırmaya gitmek istemeyenler için dijital satış kanalı hem hijyenik hem de pratik bir çözüm yolu olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

ONLINE HESABA YATIYOR

www.millipiyangoonline.com adresindeki ekrandan ya da Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından hızlıca bir oyun hesabı açarak biletlerinizi oluşturabilirsiniz. Üstelik Milli Piyango biletinizi ya da dilediğiniz sayısal oyununuzu (On Numara hariç) oluştururken istediğiniz sayıları seçebilirsiniz. Yani mesela biletinizde uğurlu sayınız ya da istediğiniz amorti rakamını bizzat kendiniz ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde sözgelimi Süper Loto’da da şehrinizin plaka numarası ya da doğum tarihinizi ekleyerek kendi kuponunuzu oluşturabilirsiniz. Bu yöntemle alacağınız bir bilete ikramiye çıkınca da kazandığınız para direkt olarak online hesabınıza geçecek.

BİLET KONTROLÜ BU KADAR BASİT

Haberin Devamı

BAYİLERDEN OYNADIĞINIZ KUPON VE BİLETLERE İKRAMİYE ÇIKIP ÇIKMADIĞINI millipiyangoonline.com ADRESİNDEN VE MİLLİ PİYANGO MOBİL UYGULAMASINDAN KOLAYLIKLA KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.”