Sans Postasi Şanslı kişi parasını güle güle harcasın

Şanslı kişi parasını güle güle harcasın

Paylaş
Şanslı kişi parasını güle güle harcasın

Süper Loto’da 38 milyon 719 bin TL Sakarya Adapazarı’na çıktı. Kuponu satan bayi Ergün Özlük, “Herkes kazanan talihli kişiyi merak ediyor. Kim olduğunu biz de bilmiyoruz. Birisini zengin etmek beni de mutlu etti” dedi.

12 Şubat tarihli Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye olan 38 milyon 719 bin 23 lira 15 kuruş Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde oynanan bir kupona çıktı. Büyük ikramiyeyi kazanan talihli kentte merak konusu oldu. İkramiyenin çıkmasının ardından yaşanan süreci anlatan bayi Ergün Özlük şunları söyledi: “Bayimizden büyük ikramiyenin çıkması bizim çok hoşumuza gitti. Yoğun bir gündü, oyunu şanslı kişiye Pazar günü sattık. Kime çıktığını bilmiyoruz. Zaten bizim bayimiz güzergah olarak Adapazarı’nın çıkış noktası olduğu için dışarıdan çok müşterimiz de oluyor. Kim olduğunu bilmiyoruz. Daimi müşterilerimiz de bize soruyor 'kime çıktı, sana geldi mi, sana bir şeyler verdi mi' diye. Biz kim olduğunu bilmiyoruz. Birilerini zengin edebiliyor olmak bize bayi olarak mutluluk veriyor.”

Haberin Devamı

GÜLE GÜLE HARCASIN

"Çekilişin üzerinden bu kadar zaman geçmesine karşın bana sürekli olarak “Tandık biri mi” diye sormaya davam edenler var. Nedense kimin kazandığı çok merak edildi. 38 milyon liradan fazla bir ikramiye tabii ki çok iyi bir para. Merak edilmesini de doğal karşılarım. Fakat kazanan kişinin de ortaya çıkmaması gayet olağan bir durum. Biz bayi olarak zaten kazanan kişiyi ismen bilemeyiz. Talihli kişi bankaya gider, kimseye görünmeden parasını alır. Bize düşen de güle güle harcamasını temenni etmektir.”

BİR TALİHLİMİZ GELİP TEŞEKKÜR ETTİ

Daha önce bayisinden oynanan herhangi bir kupona büyük ikramiye isabet etmediğini anlatan Özlük “Ben hiç bu kadar büyük ikramiye vermemiştim. Yılbaşından önce ilginç bir olay yaşadım. Biri gayet güzel bir otomobil ile yanaştı. Selam verdi, alışveriş yaptı tam kapıdan çıkarken bana dönüp ‘15 gün önce size gelmiştim. Sizden aldığım kupona 295 bin lira çıktı. Teşekkür ederim’ dedi ve gitti. Çok hoşuma gitti. Güzel bir anı oldu benim için. Birilerinin kazanmasına vesile olmak bizim için çok güzel bir his. Zaten bu seferki 38 milyon lira çok çok iyi bir para. Bir insan ömrünü bitirene kadar bu ikramiye ile yaşayabilir. Akıllı biriyse bu ikramiyeyi çok iyi değerlendirir” dedi.

Haberin Devamı

HEP OYNARIM SABİT KUPONUM VAR

Kendisinin de yıllardır şans oyunları oynadığını ifade eden Ergün Özlük sözlerine şöyle devam etti: “Ben de hep kendim için oyun oynarım ve yıllardan beri sabit numaralarım vardır. 1999 depreminden 3 ay önce Adapazarı’nda bir bayide oynamıştım. O günün parasıyla 5 bin Alman Markı’na yakın para kazanmıştım. İyi bir ikramiyeydi. O zamandan beri sürekli oynuyorum. Sabit sayılarımın olduğu bir kuponum var, yıllar geçse de bırakamıyoruz. Herhalde bir alışkanlık. Bizim için de keyifli bir heyecan oluyor.”

UĞUR DENEMESİ OLARAK SON ANLARI BEKLEYEN ÇOK

totemleri olduğunu aktaran Özlük “Yıllardan beri sabit numara oynayan kişiler var. Bunu normal karşılıyoruz. Fakat bir de oyun oynama süresi 21.00’da mı bitiyor, 20.59’da yani son dakikada oynamak isteyenler var. Bu da bir inanış. Yani en son o oynarsa kendisine çıkacağına inanıyor. Bana ‘Ağabey son dakikaya bırakalım’ diyen böyle çok kişi var. Kazı Kazan kuponlarını da madeni paralarla değil de totem yapıp kaşık, çatal, çakmak gibi değişik şeylerle kazıyanlar var” dedi.

Haberin Devamı

OYUNLARA İLGİ ARTIYOR

Tüm şans oyunlarına ilginin son zamanlarda büyük oranda arttığını anlatan bayi Ergün Özlük şunları söyledi: “Bir iki aydır bizde Kazı Kazan’a da ilgi arttı. Burada oyun çeşitleri arttıkça rağbet de o oranda yükseliyor. Mesela 10 birim aldık 2 günde bitiyordu, 20 birim aldık yine bitti. Bazen 50 birim alıyoruz 3’üncü, 4’üncü günde bitiyor. Kazı Kazan satışlarımız bu ilgi sayesinde iyi gidiyor.” 

KUPONLARINIZI KORUYUN

tavsiyelerde bulunan bayi Özlük “Oyun oynadıktan sonra kuponlarınıza iyice bakın” diyor ve ekliyor: “Şimdi teknoloji çok ilerledi. QR kodunuzu okutarak kuponlarınıza ikramiye çıkıp çıkmadığını biz bayilerden ya da cep telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken QR kodu ve kuponu çok yıpratmamak. Mesela fazla güneş görüp solmaması da lazım. Böyle durumlarda bazen sorunlar yaşıyoruz. Bu hususlara dikkat edilmesi lazım. Oyun oynayan herkesin iyi bir ikramiye hayali ile kuponlarını cüzdanlarında iyi bir şekilde muhafaza etmesi lazım…

Haberin Devamı