Sans Postasi Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 23 milyon TL

Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 23 milyon TL

Paylaş
Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 23 milyon TL

2023 Ocak ayından bu yana 6 bilenlere toplamda yaklaşık 660 milyon TL ikramiye.

Bir yılda 8 kez büyük ikramiye kazandıran Süper Loto'da pazar gecesi için heyecan yine büyüyor



Haberin Devamı

Mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto’da, dileyenler 6 numarayı rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda online oynarken kolayca ‘tek sayılar’, ‘çift sayılar’ ya da ‘rastgele’ seçim yapabilirsiniz. Dilediğiniz banko sayıyı da tüm kolonlarda seçmek çok pratik. Süper Loto’da kolon bedeli 10 TL.

İKRAMİYE KAZANINCA NASIL TAHSİL EDECEKSİNİZ?

*10 bin liraya kadar olan ikramiyeleri tüm bayilerden tahsil edebilirsiniz.

* 10 bin liradan 250 bin liraya kadar olan ikramiye ödemeleri Türkiye Halk Bankası şubelerinden yapılıyor. Her il merkezinde bulunan Türkiye Halk Bankası şubelerinden 250 bin liraya kadar olan ikramiyelerinizi tahsil edebilirsiniz. Bu işlem öncesi bir bayiye giderek terminalden “ikramiye bileti” çıktısı almanız yeterli. Türkiye Halk Bankası’nın Türkiye genelindeki şubeleri bu ödemeler için yetkili. (Kıbrıs’taki talilhliler için Girne şubesi.) Şubelerin tam listesi ile adres ve telefon numaralarına millipiyangoonline.com adresindeki ‘ikramiye ödemeleri’ sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

* 250 bin lira ve üzerindeki ikramiye ödemeleri ise yalnızca Türkiye Halk Bankası İstanbul Levent şubesinden yapılmaktadır+