Sans Postasi Talihli, kuponu bizim bayiden oynadı

Talihli, kuponu bizim bayiden oynadı

Paylaş
Talihli, kuponu bizim bayiden oynadı

Dulkadiroğlu ilçesindeki bayi Kemal Salan: Şanslı bizim daimi müşterimiz. Bu rekor ikramiye şehirde büyük heyecan yaşattı.

Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü çekilen Milli Piyango çatısı altındaki oyunlardan Süper Loto’nun 21 Ocak’ta yapılan çekilişinin şanslı sayıları 4-11-19-26-39-57 oldu. Çekilişte 6 bilen bir kişi çıktı. Süper Loto tarihinin en büyük ikramiyesi olan 207 milyon 314 bin 50 liranın isabet ettiği kupon ise Kahramanmaraş’ta oynandı.

Haberin Devamı

BİZ DE HEYECANLADIK

Merkez Dulkadiroğlu ilçesindeki Samsun Çarşısı’nda bulunan Milli Piyango bayisinde kuponunu oynayan talihli henüz ortaya çıkmazken, şanslı milyoner şehirde büyük heyecan uyandırdı. Bayi Kemal Salan, çekiliş ertesi sürekli Süper Loto oynayan daimi müşterilerini arayarak talihliyi öğrenmeye çalıştığını dile getirdi.

TARİHTEKİ EN BÜYÜK İKRAMİYE

Şanslı milyonerin daimi müşterisi olduğunu söyleyen Kemal Salan, “21 Ocak’ta Süper Loto çekilişi Kahramanmaraş’a çıkmıştır. Bu ikramiye Süper Loto’nun tarihteki en büyük ikramiyesidir. 207 milyon 314 bin TL ne mutlu ki bizim bayiden çıktı” dedi. 1 kişinin 6 bildiği 21 Ocak 2023 tarihli Süper Loto çekilişinde 15 kişi 5 bildi ve kişi başı 92 bin 413 lira ikramiye kazandı.

Haberin Devamı