Sans Postasi Yılbaşındaki 4 talihli biletten biri Giresun'da satıldı! '50 milyon TL çok iyi para kazanan hayırlı olsun'

Yılbaşındaki 4 talihli biletten biri Giresun'da satıldı! '50 milyon TL çok iyi para kazanan hayırlı olsun'

Paylaş
Yılbaşındaki 4 talihli biletten biri Giresun'da satıldı! '50 milyon TL çok iyi para kazanan hayırlı olsun'

Bayi Mustafa Ertürk: 2011 ve 2012’de Sayısal Loto’dan büyük ikramiye kazandırmıştım. Şimdi Milli Piyango ile bunu başarıp tarihe geçmek gurur verici.

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde, büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan ve 50 milyon TL’lik ikramiye kazandıran Giresun’daki şans oyunları bayisi Mustafa Ertürk, “İş yerimizden böyle bir ikramiyeyi vermek bizi çok mutlu etti. Kazanan her kimse, inşallah güzel şeylerde kullanır. 50 milyon lira bugün için az para değil. Herkes için çok güzel para. Doğru kullanmasını tavsiye ederim. Geleceği ile ilgili iyi bir düşüncesi vardır muhakkak. Hayırlısıyla çıkan ikramiyeyi kullanmayı nasip etsin” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜ BÜYÜK İKRAMİYEMİZ

Giresunlu talihlinin henüz kim olduğu bilinmezken, şanslı biletin satıldığı Giresun Sultan Selim Mahallesi’ndeki Hürriyet Büfe’de büyük gurur yaşanıyor. Bayinin sahibi Mustafa Ertürk, 50 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin kendisi tarafından satıldığını söyledi. Bundan dolayı mutlu olduğunu belirten Ertürk, şunları söyledi: “Bize de iyi bir sürpriz oldu. 2011 ve 2012 yılında da iki defa peş peşe Sayısal Loto’dan da büyük ikramiyeyi vermiştik. Bu üçüncü büyük ikramiyemiz oldu. Bize kısmetmiş. Milli Piyango ile tarihe geçmek de önemli.”

TALİHLİ YOKSULLARI UNUTMASIN!

Ertürk, büyük ikramiye çıkan kişinin durumu iyi olmayan insanlara yardım etmesi tavsiyesinde de bulunarak, “Bir sürü desteğe muhtaç insan var. SMA hastası çocuklarımız var. Onlara yardım edebilir. Bir de kendi hayatını kurtarsın. Çünkü kendi çocuklarına iyi bir gelecek temin etsin. Boşa çarçur etmesin” diye konuştu.

Haberin Devamı

GİRESUNLULAR MEMNUN, GÜLE GÜLE HARCASIN

Kent sakinlerinden Metin Günaydın, büyük ikramiyenin kendi illerine çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Büyük ikramiye inşallah çıkan hemşehrimize hayırlı uğurlu olur. İkramiyeyi güzel yerlerde kullansın isterim. Yanında 5-6 adam çalıştırırsa istihdama da destek olur. İkramiyenin Giresun’a çıkmasının da hepimize faydası olur. Bize düşen parasını güle güle harcasın demek” diye konuştu.