Bilim - Teknoloji Elon Musk, şimdi de alev kırmızısı renginde şort satışına başladı
Paylaş
Elon Musk, şimdi de alev kırmızısı renginde şort satışına başladı

Elon Musk, şimdi de alev kırmızısı bir kısa şort satışa sunduklarını açıkladı. Dün gece itibarıyla satışa sunulan Tesla kısa şort, öylesine ilgi gördü ki satışa sunulduğu internet sitesi kısa sürede çöktü.

Elon Musk, sınırlı üretim Tesla kısa şortların satışa sunulduğunu açıkladı. Söz konusu şort için takipçilerini Tesla’nın resmi çevrimiçi mağazasındaki ürün sayfasına yönlendiren Musk, bu Tesla ürünü için fiyatın 69 dolar 42 cent olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Musk, ürünün duyurusunu ve fiyatını açıkladığı tweet’lerin hemen ardından attığı tweette sitenin çöktüğünü belirtti.

Kırmızı, saten kumaşa sahip Tesla şortun önünde, altın renkli bir Tesla logosu; arkasında ise yine altın renkli bir S3XY (Tesla’nın otomobil modelleri olan S, 3, X ve Y’nin bir araya getirilmiş hali) yazısı yer alıyor.

Elon Musk, ürünü Tesla hisselerinin yaptığı ralliden sonra duyurdu. Tesla hisseleri yüzde 7.95 değerinde değer kazanırken, yeni rekorlara imza attı. Tesla hisseleri ilk kez bu kadar çok değer kazanırken, sadece 1 Tesla hissesinin fiyatı 1208 dolara erişti.

Elon Musk'ın "Tesla Short Shorts" adını alan ürünleriyle aslında gönderme yaptığı ve SEC'i trollediği bilinen bir gerçek. Bu konuda da SEC'in üzerine giden açıklamalar yapan Musk, aslında bu ürünler short sale yani açığa satış gerçekleştirenlere gönderme yapıyor.

Haberin Devamı