Spor Emiliano Sala öldü mü? Futbolcunun son ses kaydı yayınlandı: Çok korkuyorum

Emiliano Sala öldü mü? Futbolcunun son ses kaydı yayınlandı: Çok korkuyorum

Paylaş
Emiliano Sala öldü mü? Futbolcunun son ses kaydı yayınlandı: Çok korkuyorum

Yeni takımı Cardiff City için Galler'e giderken Manş Denizi üzerinde içinde olduğu uçak kaybolan ve günlerdir haber alınamayan Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın arkadaşlarıyla uçakta yaptığı son görüşmenin detayları yayınlandı

Futbolcu Emiliano Sala'nın uçağının kaybolmasının ardından arkadaşı Diego Rolan, talihsiz futbolcunun uçuş esnasında kendisine ve birkaç arkadaşına mesaj atarak çok korktuğunu söylediğini anlattı. Ayrıca Sala'nın "Uçak sanki parçalara ayrılacak gibi görünüyor" dediği bir ses kaydı yayınlandı.

Haberin Devamı

Nantes'dan Cardiff'e transfer olan Emiliano Sala'yı taşıyan uçağın hâlâ bulunamaması kalan son ümitleri de tüketiyor. Sala, geçtiğimiz gün Nantes'dan takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra İngiltere'ye doğru yola çıktı. Emiliano Sala'nın da içinde bulunduğu uçak, havalandıktan bir süre sonra Manş Denizi üzerinde ortadan kayboldu.

Kaybolan uçakla ilgili yapılan tüm aramalara rağmen henüz hiçbir ize rastlanılmamış olması Sala ve uçaktaki 2 kişinin ölümle sonuçlandığı endişesini artırıyor.

"EĞER BENDEN HABER ALAMAZSANIZ..."

Arjantin basını, Emiliano Sala'nın arkadaşlarına gönderdiği ses kaydını yayınladı. Kayıtlarda Sala'nın, "Selam millet, nasılsınız? Millet ben öldüm. Nantes'daydım ve burada işlerim vardı, işler asla bitmiyor. Asla bitmiyor. Asla. Düşecekmiş gibi görünen bir uçaktayım ve Cardiff'e gidiyorum, çılgınlık. Yarın başlamış olacağız, öğleden sonra yeni takımımdaki çocuklarla antrenmana başlayacağız. Bakalım neler olacak. Kardeşlerim sizler nasılsınız? İyi misiniz? 1.5 saat içinde benden haber alamazsanız, beni arayacak birini gönderecekler mi bilmiyorum çünkü beni bulamazlarsa biliyorsunuz. Baba, çok korkuyorum" dediği duyuluyor.

Haberin Devamı

Yeni bilgilere göre Sala, geçen hafta sonu aynı uçakla Cardiff'ten Fransa'ya uçtu ve uçağın pek de güvenli olmadığına dair endişelerini dile getirdi. Geçen pazartesi günü yerel saatle 20.30 sularında uçağa binen Sala, arkadaşlarına uçakta tuhaf sesler duyduğunu söyledi.

Olayın duyulmasının ardından hem Nantes hem de Cardiff'te toplanan taraftarlar Sala için dualar ediyor.