Magazin Emma Shapplin ve Hüsnü Şenlendirici cuma günü ilk kez birlikte sahne alacak

Emma Shapplin ve Hüsnü Şenlendirici cuma günü ilk kez birlikte sahne alacak

Paylaş
Emma Shapplin ve Hüsnü Şenlendirici cuma günü ilk kez birlikte sahne alacak

Fransız soprano Emma Shapplin, Hüsnü Şenlendirici ile birlikte 1 Aralık Cuma günü Volkswagen Arena'da müzikseverlerle buluşacak

Opera ve rock müziğini birleştiren Emma Shapplin’in sıra dışı performansı, çok yönlü, dinamik, öncü ve özgün deneyimlerin merkezi Volkswagen Arena'da Hüsnü Şenlendirici ile özel şarkılarla gerçeküstü bir deneyime dönüşecek.


Biletler Mobilet (www.mobilet.com) üzerinden satın alınabilir.

EMMA SHAPPLIN KİMDİR?

Müzik kariyerine klasik müzik ile başlayan Emma Shapplin, rock müziğin kendine sanatsal bir özgürlük verdiğini fark etti. Sesinin ve vokal yeteneğinin sınırlarını keşfetmeye başlayan sanatçı, bu iki müzikal çizgiyi harmanlayarak kendi tarzını yaratmaya karar verdi.

Ana dili Fransızca olan Emma Shapplin, kariyerindeki ilk iki albümde şarkılarını İtalyanca seslendirdi.

Sanatçı İtalyanca’nın şiirsel bir etkisi olduğuna inanıyor. İtalyanca’nın şiirsel bir etkisi olduğuna inanan Emma Shapplin’in 1998 yılında yayınladığı ilk albümü Carmine Meo dünya genelinde 25 ülkede, 2 milyonun üzerinde satış rakamına ulaştı.



Hüsnü Şenlendirici, müzisyen bir ailede doğdu. 5 yaşındayken klarnet çalmaya başlayan Hüsnü Şenlendirici, çocukluğu boyunca Ege ve Anadolu müziklerinden beslendi.

Haberin Devamı