Türkiye (Son Dakika) En acı bayram: Baba gitme!

En acı bayram: Baba gitme!

Paylaş
En acı bayram: Baba gitme!

Adana'da, evli ve iki çocuk babası Mehmet Emin Öküzbaşı, motosikletiyle babasına bayram ziyaretine giderken servis aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Öküzbaşı'nın 7 yaşındaki kızının da "Baba gitme, baba gitme" diyerek ağlaması herkesin yüreğini dağladı

Adana'da yaşayan Mehmet Emin Öküzbaşı (32), eşi ve çocuklarını dün gece bıraktığı babası Ramazan Öküzbaşı’nın yanına sabahleyin bayramlaşmak için yola çıktı. Öküzbaşı, Sarıça Mahallesi Kozanyolu Caddesine geldiği sırada bir servis aracının çarpmasıyla yola savruldu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Durumu ağır olan Öküzbaşı, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Öküzbaşı, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

'GİTME BABA, BİZİ BIRAKMA'

Olayı duyan Öküzbaşı’nın eşi, annesi Esmer Öküzbaşı ve 7 yaşındaki kızı Elanaz Öküzbaşı hastaneye geldi. Aile, Mehmet Emin Öküzbaşı’nın hayatını kaybettiğini öğrenince yıkıldı. Anne Esmer Öküzbaşı "Oğlum bizim için öldün. Keşke gelmeseydin, senin yerine ben ölseydim. Çocukların yetim kaldı,şimdi biz ne yapacağız. Biri bunun şaka olduğunu söylesin, bu gerçek değil" diye ağıtlar yaktı.

Öküzbaşı’nın 7 yaşındaki kızı Elanaz'ın da "Baba gitme, baba gitme" diyerek ağlaması herkesin yüreğini dağladı.

İHA