Gündem En farklı 19 Ekim cuma mesajları: Cuma namazı saat kılınacak?

En farklı 19 Ekim cuma mesajları: Cuma namazı saat kılınacak?

Paylaş
En farklı 19 Ekim cuma mesajları: Cuma namazı saat kılınacak?

Müslüman alemi cuma namazını eda etmek için hazırlanırken en güzel ve en farkı cuma mesajları için internette araştırma yapıyor. Camiye gitmeye niyet eden vatandaşlar "Cuma namazı saat kaçta?" sorusunu sorarken en güzel cuma mesajlarını telefondan ya da sosyal medya üzerinden göndermek için arama motorlarına akın etmiş vaziyette

Bugün safer ayının 10. günü ve yine bir mübarek cuma gününe merhaba dedik. Öğlen vaktinde milyonlarca Müslüman camilerde buluşacak. Vatandaşlar cuma namazının saat kaçta kılınacağını merak ederken bir yandan da güzel temennilerde bulunmak için birbirlerine cuma mesajları atacaklar. İşte cuma namazı vakti ve en güzel cuma mesajları

Haberin Devamı

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTADIR?

Cuma namazı Ankara'da 12.40'da, İstanbul'da 12.55'te ve İzmir'de saat 13.03'te kılınacak. Diğer illerimizdeki cuma namazı vakitlerini öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

İL İL CUMA NAMAZI VAKİTLERİ

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

İmkanların bittiği yerde iman vardır. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardır. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (S.a.v) şefaatı üzerinize olsun. Cumanız mübarek olsun.

Allah’tan bir dua gibi, Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız mübarek olsun.

Umutsuzluk yok gün gelir; gül de açar bülbül de öter… Hayırlı cumalarınız olsun.

Kalbinizden gecen tüm dua’lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar… Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar…

Haberin Devamı

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim Seni bugün de dua edenIerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Haberin Devamı

Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.