Gündem En güzel ve en farklı Cuma mesajları: Cuma namazı saat kaçta?

En güzel ve en farklı Cuma mesajları: Cuma namazı saat kaçta?

Paylaş
En güzel ve en farklı Cuma mesajları: Cuma namazı saat kaçta?

Kasım ayının ilk cuma gününde vatandaşlar bir yandan cuma namazının saat kaçta kılınacağını merak ederken bir yandan da birbirlerine en güzel ve en farklı cuma mesajını çekmek için arayışa giriyorlar. Biz de sizler için en farklı ve en güzel cuma mesajlarını derledik...

Hicri takvime göre bugün safer ayının 24'ü... Miladi takvimde ise kasım ayının ilk cuması... Milyonlarca vatandaş bugün camileri dolduracak... Bu nedenle cuma namazının saat kaçta kılınacağı büyük önem arz ediyor. Öte yandan namaz öncesi ise İslam dinine gönül verenler hayırlı temennilerde bulunmak için en farklı ve en güzel mesajı çekebilmek için adeta yarışıyorlar...

Haberin Devamı

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA?

Cuma namazı İstanbul'da saat 12.54'te, Ankara'da 12.38'de ve İzmir'de 13.01'de kılınacak. Diğer illerimizdeki cuma namaz vakitlerini öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

İL İL NAMAZ VAKİTLERİ

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine oLsun. Rabbim günümüzü hayırLı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümetine nasip eyLesin inşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

Haberin Devamı

Melekler daima duacınız olsun... Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun... Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun... Cumanız mübarek olsun...

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. HAYIRLI CUMALAR…

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…

Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin..Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ..Hayırlı Nurlu Cumalar.

ALLAH’lM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. (amin..) Hayırlı Nur’lu Cuma‘lar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar. Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin. Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı

YÜCE RAB’BİM..! Omuzumuzda onca GÜNAH yüküyle, sana açtık ELLERİMİZİ..! Derinden bir OF değil, yürekten bir AF diliyoruz..! -Hayırlı Nurlu Cumalar.

İki hayatı imha eden küfr-ü mutlaktan kurtarmak, bu zamanda pek çok ehemmiyetlidir. Bir parça meşakkat olsa da, şevk ve şükür ve sabırla karşılamalı. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.