Spor "En iyi benim"

"En iyi benim"

Paylaş
"En iyi benim"

Manchester City Menajeri Roberto Mancini iddialı açıklamaları ile gündemde. Jose Mourinho'nun gelecek sezon Manchester City'nin başına geçebileceği söylentilerini değerlendiren Mancini, "İşim için korkmuyorum. Çünkü şu anda en iyi menajer benim" ifadesini kullandı

Manchester City Menajeri Roberto Mancini iddialı açıklamaları ile İngiliz basının gündeminde.

Roberto Mancini her ne kadar Manchester City'yi 44 yıllık aranın ardından şampiyonluğa taşısa da takımdaki geleceği henüz belli değil. Zira 2 sezondur Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı başaramayan City, bu yıl Premier Lig'de de ezeli rakibi Manchester United'ın gerisinde kalacak gibi görünüyor.

İlk olarak Pep Guardiola'nın adının geçtiği Manchester City, menajer koltuğuna şimdilerde Jose Mourinho'nun da aday olduğu belirtiliyor. Mourinho söylentilerinin giderek alevlendiği bir ortamda Mancini, kameraların karşısına geçti ve "Ben en iyiyim" diyerek son dönemde İngiltere'nin en başarılı çalıştırıcısı olduğunu savundu.

MANCINI'DEN YÖNETİME GÖNDERME

"Premier Lig'in yanı sıra Federasyon Kupası ve Community Shield'te şampiyon oldum. Son 15 ay göz önüne alındığında benim dışımda bunu başaran bir teknik direktör yok" ifadelerini kullanan İtalyan menajer, üstü kapalı olarak teknik direktör arayışlarını sürdüren yönetime de mesaj gönderdi.

Haberin Devamı