Türkiye (Son Dakika) En ölümcül kanseri yendi, trafik kurbanı oldu!

En ölümcül kanseri yendi, trafik kurbanı oldu!

Paylaş
En ölümcül kanseri yendi, trafik kurbanı oldu!

10 yıl önce yakalandığı ölümcül kemik kanserini yendiği belirtilen Gülten Denkten'in ölümüne ilişkin kaza yerindeki mikser sürücü ile birlikte 2 aracın daha sürücüleri gözaltına alındı

Kaza dün, Edirne Talatpaşa Mahallesi Saraçlar Caddesi’nde kurulan Ulus pazarı yakınlarında meydana geldi.

Haberin Devamı

Pazara gitmek için evinden çıkan 38 yaşındaki Gülten Denkten, Darülhadis Caddesi’ne geldiğinde yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada 45 yaşındaki Tuncay Dernekçi yönetimindeki 01 CTB 88 plakalı beton mikseri Denkten’e çarparak üzerinden geçti.

Trafiği düzenlemek için bulunan polis memurlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Denkten, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Vücudunda ağır ezilmeler meydana geldiği belirtilen Denkten dün gece yaşam savaşını kaybetti.

3 sürücü gözaltına alındı

Denkten’in ölümün ardından hazırlanan trafik raporu ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından serbest bırakılan beton mikser sürücüsü Tuncay Dernekçi’nin yanı sıra kazayla ilgisi olabileceği düşünülen 22 M 007 plakalı minibüs sürücüsü Naci Göksu ve 22 HV 392 plakalı hafif ticareti aracın sürücüsü Nesim Işık da gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Kemik kanserini yenmiş

Kazada hayatını kaybeden Gülten Denkten’in 10 yıl oğluna hamile olduğu sırada kemik kanseri olduğu ve tedavi gördüğü süreçte eşinden boşandığı öğrenildi. Yoğun kemoterapiye rağmen çocuğunu dünyaya getiren Denkten’in kanser tedavisine cevap vererek bir süre sonra hastalığı yendiği belirtildi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bu sabah otopsisi yapılan Denkten’in yarın Lalapaşa İlçesi’nde toprağa verileceği bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.