Magazin Engin Akyürek Çağan Irmak'ın filmiyle dönüyor

Engin Akyürek Çağan Irmak'ın filmiyle dönüyor

Paylaş
Engin Akyürek Çağan Irmak'ın filmiyle dönüyor

Engin Akyürek,  Çağan Irmak’ın yeni sinema filmiyle setlere dönüyor. Oyuncu, filmde hayatı bir trafik kazasıyla dağılan Kerem adlı mimarı canlandıracak

Çağan Irmak, hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği yeni filminin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak.

Engin Akyürek, çekimleri Assos’ta yapılacak filmde, mutlu bir evliliği ve hayatı olan ama o hayatı geçirdiği trafik kazasıyla dağılan Kerem adlı bir mimarı canlandıracak.

Kerem’in gerilim dolu hikâyesini konu alan projede Akyürek’in yanı sıra Hilal Altınbilek, Şerif Sezer ve Osman Alkış da rol alacak. Adı henüz açıklanmayan filmin mart ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Engin Akyürek daha önce Ölene Kadar, Kara Para Aşk, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Bir Bulutn Olsam, Kader, Elveda Rumeli, Kara Yılan ve Yabancı Damat dizilerinde oynadı.


Çağan Irmak’ın yeni filminde Engin Akyürek ve Hilal Altınbilek başrolü paylaşıyor.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

25 yaşında olan Hilal Altınbilek, (d. 21 Ocak 1991 İzmir) Türk-Hırvat tiyatro ve televizyon dizisi oyuncusu.

Hilal Altınbilek ilkokul hayatından itibaren tiyatro oyunculuğuna başladı ve İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda Ali Haydar Elçığ’dan eğitim aldı.

Aldığı bu oyunculuk eğitimin ardından, 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dizisi oyuncusu olarak ilk defa Fox televizyon kanalında yayınlanan “Derin Sular” isimli dizide İrem rolünü canlandırdı.

Canlandırdığı bu rol ile tanınan Hilal Altınbilek, daha sonra 2013 yılında Fox televizyon kanalında gösterime giren “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü oynadı.

Hilal Altınbilek bir dönemde İbrahim Tatlıses'imn oğlu İdo Tatlıses ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

Haberin Devamı