Gündem Erdoğan Demirören'i sonsuzluğa uğurluyoruz

Erdoğan Demirören'i sonsuzluğa uğurluyoruz

Paylaş
Erdoğan Demirören'i sonsuzluğa uğurluyoruz

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleştirildi. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek

Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (81), önceki gün tedavi gördüğü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle hayata veda etmişti. Erdoğan Demirören’in cenazesi bugün Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

Haberin Devamı

İLK TÖREN DEMİRÖREN HOLDİNG BİNASINDA YAPILDI

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için ilk tören Şişhane'deki holding binası önünde düzenlendi. Törene Demirören ailesi, yakınları, holding çalışanları ve sevenleri katıldı.

Sanatçı Erol Evgin: “Türk ekonomisi, sanayisi, sporu, kültür ve sanatının yakından bildiği, başarılı ve hayırsever bir işadamıydı. Bizim de dostluğumuz yaklaşık 40 yıla yakındı.”

Erdoğan Demirören’in vefatı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de (KKTC) büyük üzüntü yarattı. Erdoğan Demirören’in Kıbrıs’ı da yakından izlediğini belirten KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı “Erdoğan Demirören’in vefatını büyük üzüntü ile öğrendim” diye konuştu.

CENAZE BUGÜN

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

Haberin Devamı