Magazin Erkenci Kuş 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Savaşı Sanem kazandı!

Erkenci Kuş 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Savaşı Sanem kazandı!

Paylaş
Erkenci Kuş 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Savaşı Sanem kazandı!

Erkenci Kuş 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Can ve Sanem arabada yalnız kalınca genç kadının eli ayağı titremeye başlıyor. Polen ile Can'ın ayrılığı tüm ajansta yankılanıp her şey güzel gidecek diye umarken Can, Sanem'in odasında "Tebrik ederim Sanem savaşı sen kazandın" diyor. Peki Can bunu neye istinaden söyledi?

Ekranların en çok izlenen komedi-romantik dizilerinden biri olan Erkenci Kuş'un 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde son savaş ilanından sonra Sanem ile Can baş başa yola çıkıyor. Arabada Sanem geriliyor ve ne yapacağını bilemiyor. Öte yandan Güliz herkesin içinde Polen ile Can'ın ayrıldığını duyuruyor. Başta Sanem olmak üzere herkes bu gelişmeye alkışla karşılık veriyor. Leyla ise hala Emre olayında kalmış vaziyette... Annesinin "Bir patron neden çalışanına aşık olsun" cümlesine aşırı tepki gösteriyor.

Haberin Devamı

SAVAŞI SEN KAZANDIN

Fragmanın bir bölümünde Can, Sanem'in odasına giriyor. İkili odada konuşurken Can "Tebrik ederim Sanem, savaşı sen kazandın" diyor. Can'ın bunu neden söylediği bilinmezken pembe küçük zarfın içindeki kağıtta neler yazdığı ise heyecanla bekleniyor. Bu olay sonrası Sanem'in gözyaşları ise dinmiyor.

ERKENCİ KUŞ 13. BÖLÜM İLK FRAGMAN

Erkenci Kuş 13. bölüm ilk fragmanı yine kafalarda birçok soru işareti bıraktı. Can'ın savaş hamlesine Sanem'in nasıl karşılık vereceği merak konusu olurken Can'ın "Neden beni istemiyorsun?" sorusuna Sanem'in "Çünkü seni seviyorum" diyerek yanıt vermesi yeni sürprizlere gebe olunduğunu fısıldıyor.

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME

Oyun üstüne oyun oynayan Sanem, son oyununda çuvallıyor. Can, Sanem'i yakalarken 10 dakika içerisinde toplantıya gelmesini istiyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor.

Can, Polen’in doğum günü partisinden hızla çıkıp Sanem’in yanına gidiyor.

Ceycey, operadan çıkışta Ayhan’la buluşacak. Acaba yaşam koçuyla ilişkilerinde bir sonraki adım ne olacak?

Osman’nın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman... Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor.