Spor Ermin Zec Türkiye'ye dönmek istiyor

Ermin Zec Türkiye'ye dönmek istiyor

Paylaş
Ermin Zec Türkiye'ye dönmek istiyor

Dört yıl boyunca Gençlerbirliği forması giyen ve sezon başında Hırvatistan takımlarından Rijeka'ya transfer olan Ermin Zec, kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini söyledi.

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek ile girdiği tartışmadan sonra takımdan ayrılan ve kasım ayından beri çalışmalarını ülkesinde sürdüren Boşnak futbolcu Zec, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’ye dönmek istediğini, bu kapsamda bazı takımlarla görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti.

Türkiye’de uzun yıllar forma giydiğini, ligi ve takımları iyi tanıdığını anlatan Zec, "Birkaç gün içerisinde yeni kulübümün belli olacak. Bu kulübün Türkiye’den olacağını umuyorum" dedi.
Zec, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı oyuncu kuralı konusundaki değişikliğini de değerlendirerek, yeni kuralın yabancı futbolcular için avantaj olacağını ifade etti.

Tosic’e övgü

Zec, ligin ilk yarısındaki 16 maçın tamamında 90 dakika oynayarak istikrarlı bir grafik çizen Gençlerbirliği’nden eski takım arkadaşı Duşko Tosic’ten de övgü ile bahsetti.

Tosic’in iyi bir oyuncu olduğunu ve büyük bir kulüpte oynamayı hakkettiğini söyleyen Zec, "Tosic’in sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Önümüzdeki sezondan itibaren hak ettiği kulübe gideceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı
’ndaki teknik direktör değişikliğini de değerlendiren Zec, Safet Susic’in ardından göreve getirilen Mehmed Bazdarevic’in "doğru tercih" olduğunu kaydetti.
Zec, yeni kulübünde sergileyeceği iyi performans ile milli takıma dönmek istediğini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı