Türkiye (Son Dakika) Eroin alabilmek için hırsızlık yapmış

Eroin alabilmek için hırsızlık yapmış

Paylaş
Eroin alabilmek için hırsızlık yapmış

Hediyelik eşya satan işyerinin kapı kilidini kırarak içeriye girip yaklaşık 50 bin liralık eşya çaldığı iddia edilen 3 kişi, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakalandı. Şüphelilerden biri, polise verdiği ifadede, eroin alabilmek için hırsızlık yaptığını söyledi

Konya’da, hediyelik eşya satan işyerinin kepenklerini ve kapı kilidini kırarak içeriye giren 3 kişi, yaklaşık 50 bin lira değerinde hediyelik eşya ve özel taşlardan yapılmış tespihleri çalarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelerek çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, soygunu, hırsızlıktan sabıkalı 31 yaşındaki Fatih D., kardeşi 27 yaşındaki Emre D. ve arkadaşı 32 yaşındaki Hüseyin D.’nin yaptığını saptadı.

Haberin Devamı

Çalışmalar sonucunda 3 şüpheli, çaldıkları eşyayı kahvede satmaya çalışırken yakalandı. Polislere, hırsızlığı eroin alabilmek için yaptığı yönünde ifade veren Hüseyin D., sağlık raporu için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, herkese uyuşturucudan uzak durması tavsiyesinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA