Magazin Erol Köse ifade verdi

Erol Köse ifade verdi

Paylaş
Erol Köse ifade verdi

İnternetteki sosyal paylaşım sitelerinden haklarında açıklama yaptığı magazin dünyasından kişilerin şikayeti üzerine emniyete çağrılan Erol Köse ifade verdi

Sosyal paylaşım sitelerinden magazin dünyasından ünlü isimlerle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen müzik yapımcısı Erol Köse, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek Bilişim Suçları Büro Amirliği’nde ifade verdi.

Haberin Devamı

Haklarında açıklamalarda bulunduğu bazı ünlü kişilerin şikayeti üzerine 3 saat ifade veren Erol Köse çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Polis ekipleri tarafından telefonla çağrılması üzerine emniyete geldiğini belirten Köse, “Bizim de şikayetlerimiz vardı. İnternetten bizim adımıza açılmış sahte hesaplar açılmış. Hülya Avşar, Şahan Gökbakar, Ali Atıf Bir, Seda Sayan’ın şikayetleri vardı. Onların da cevaplarını verdik. Bizim zaten her zaman bir sloganımız vardı. Ne diyorsak o. Biz hiçbir zaman suç işlemeyiz. Ama bize karşı suç işleyenleri de biz şikayet ederiz.

Herkes her şeyi biliyor. Benim de şikayetlerim oldu. Benim de, Hülya Avşar, Seda Sayan, Ali Atıf Bir, Şahan Gökbakar’dan şikayetim oldu. Benim adıma açılmış 10 küsür tane sahte hesap var onlarla ilgili şikayetim oldu" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Köse, daha sonra avukatıyla birlikte emniyetten ayrıldı.

Mehmet AKTARAN -İSTANBUL /DHA