Gündem Eşini öldürüp intihara kalkıştı! Bıraktığı not şoke etti...

Eşini öldürüp intihara kalkıştı! Bıraktığı not şoke etti...

Paylaş
Eşini öldürüp intihara kalkıştı! Bıraktığı not şoke etti...

Konya’da emekli Hasan Hüseyin Berber, eşini öldürdükten sonra intihara kalkıştı. Önce, “Silah kazayla patladı” diyen adamı, oğluna bıraktığı not ele verdi.

Konya'nın Karatay ilçesinde 3 çocuk babası Hasan Hüseyin Berber (52) dün sabah oturma odasında uyuyan eşi Müslime'yi (49) sırtından vurup çenesine dayadığı tüfekle intihara kalkıştı. Eve gelen damadı tarafından yaralı halde bulunan Berber hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise Müslime Berber'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Meram Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan ve çenesinden yaralanan Hasan Hüseyin Berber, ilk ifadesinde duvarda asılı tüfeğin yere düşerek patladığını, eşi ve kendisinin yaralandığını söyledi.

"PARAYI ÇEK"

Evde yapılan incelemede Hasan Hüseyin Berber'in eşini öldürmeden önce "Çocuklarım, kardeşlerim ve tüm sevdiklerim haklarını helal etsinler. Oğlum, pazartesi maaş günüm parayı çek" notu bırakarak banka kartı şifresini de yazdığı ortaya çıktı. Katil zanlısı Hasan Hüseyin Berber'in şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçen yıl bir süre evden uzaklaştırıldığı öğrenildi.