Türkiye (Son Dakika) Eski sevgiliyi bıçaklayıp hastaneye götürdü

Eski sevgiliyi bıçaklayıp hastaneye götürdü

Paylaş
Eski sevgiliyi bıçaklayıp hastaneye götürdü

Eski sevgilisi Gamze T.'nin erkek arkadaşı olduğunu öğrenen Emre M. genç kızı karnından bıçakladı. Emre M. daha sonra paniğe kapılıp Gamze'yi hastaneye götürdü

Edirne’nin Meriç İlçesi’ne bağlı Adasarhanlı Köyü’nde çiftlik yapan Emre M., bir süre önce kendisinden ayrılan üniversite öğrencisi Gamze T. ile konuşmak için önceki akşam Yancıkçışahin Mahallesi’ndeki evine gitti.

Haberin Devamı

Apartmanın giriş katında 2 kız arkadaşıyla birlikte oturan Gamze T.’nin evine balkondan giren Emre M., sadece konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine eski sevgililer bir odaya girerek tartışmaya başladı.

SEVGİLİSİ VAR DİYE...

İddiaya göre, Emre M., Gamze T.’ye bir ilişkisi olup olmadığını sordu. Gamze T. ise erkek arkadaşı olduğunu ve barışmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Emre M., belinden çıkardığı bıçakla Gamze T.’yi karın boşluğundan yaraladı.

Kanlar içinde yere yığılan genç kızı görünce telaşa kapılan Emre M., Edirne’ye geldiği araçla Gamze T.’yi Edirne Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Genç kız tedavi altına alınırken, Emre M. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haberin Devamı

AMELİYATI 5 SAAT SÜRDÜ

Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Gamze T.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Emre M., eski sevgilisinin evine sadece konuşmak için gittiğini ve pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Edirne Adliyesi’ne sevk edilen Emre M., çıkarıldığı mahkemece 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine konuldu.

DHA