Magazin Eski Türkiye Güzeli Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşti

Eski Türkiye Güzeli Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşti

Paylaş
Eski Türkiye Güzeli Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşti

1975 Türkiye 2. Güzeli Manolya Onur (63) İstanbul'da özel bir klinikte liposuction yöntemiyle karnından yağ aldırmıştı. Birkaç gün sonra bacak ağrısı şikayetiyle hastaneye giderken fenalaşmıştı. Ulus'taki Liv Hospital'da yoğun bakıma alınan Manolya Onur'da akciğer embolisi tespit edilmişti. dün beyin ölümü meydana geldi.

1975 Türkiye 2. Güzeli Manolya Onur (63) İstanbul’daki özel bir klinikte geçen günlerde liposuction yöntemiyle karnından yağ aldırdı.

Ameliyattan birkaç gün sonra Bebek’teki evinde kızı Nilüfer’e “Bacağım çok ağrıyor, bir terslik var” dedi. Nilüfer annesini hemen Ulus’taki Liv Hospital’a götürdü. Manolya Onur hastaneye giderken iyice fenalaştı. Yolda kalbi durdu.

UMUTLAR TÜKENDİ

Hemen yoğun bakıma alınan Manolya Onur’da akciğer embolisi tespit edildi. Eski kraliçenin nişanlısı Can Bozok “Dualarınızı esirgemeyin” deyip ağlıyordu. Dün de acı haberi yakınlarına verdi. Manolya Onur’un beyin ölümü gerçekleşti.


1975 İkinci Türkiye Güzeli Manolya Onur liposuction sonrası ölüm döşeğinde!



Manolya Onur'un kızı Nilüfer Şah 25 yaşında.

BİRLİKTE SON KARE

Manolya Onur (63) ile kendisinden 20 yaş küçük nişanlısı Can Bozok (43) son katıldıkları bir davette bu pozu vermişti.


MANOLYA ONUR KİMDİR?

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur (63) son Osmanlı halifesi Abdülmecid’in torunu Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah (84) ile 1990'da evlenip, 1994'te boşandı. Bu evlilikten Prenses Nilüfer Şah (25) doğdu.Mükerrem Bereket Şah'ın mal varlığı, ilk eşi Esra Birgen'le üçüncü eşi 1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur'u birbirine düşürmüştü.


Manolya Onur'un hukuk savaşı sürüyor


Haberin Devamı