Spor Eskişehirspor gençleşiyor

Eskişehirspor gençleşiyor

Paylaş
Eskişehirspor gençleşiyor

Eskişehirspor yerli ve yabancı futbolcu transferinde genç oyunculara yöneldi

Kırmızı-siyahlı takım, 12 Mayıs’ta son bulan ligin ardından 15 Mayıs’ta Ankaragücü’nde forma giyen Serol Demirhan’ı (24), 22 Mayıs’ta da İngiliz takımı West Ham United’ın Belçikalı kalecisi Ruud Boffin’i (25) renklerine kattı.

Manisaspor’un orta saha oyuncusu Mehmet Güven’i de (25) 24 Mayıs’ta yaptığı sözleşmeyle renklerine katan Eskişehirspor yönetimi, 2 Haziran’da da Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay’ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Aytaç Kara’yı transfer etti.

Eskişehirspor, 22 Haziran’da da Almanya’nın SC Freiburg takımından Ufuk Budak (22) ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Eskişehirspor transfer komitesi, 25 Haziran’da Beşiktaş’ın genç yıldızı Erkut Şentürk’e de (18) kırmızı-siyahlı formayı giydirmeyi başardı.

Kırmızı-siyahlı takımın yönetimi, dün de Avusturya’nın Rapid Wien takımında forma giyen Atdhe Nuhiu (23) ile sözleşme imzaladı.

Genç futbolcuların yanı sıra tecrübeli oyuncuları da renklerine katan Eskişehirspor yönetimi, dün Galatasaray’ın tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin (31) ile de anlaşma yaptı.

Bu arada Eskişehirspor kafilesi, yurt dışı kampı için Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a havayoluyla hareket etti.

Haberin Devamı