Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 152. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 152. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 152. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölümü ile heyecan yaratmaya devam ediyor. Dizinin sıkı izleyicileri‘’ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler oluyor?’’ sorusuna cevap arıyor. Aksiyonun dolu bir bölümle ekranlara gelen EDHO'da Çakırbeyliler’den şaşırtan bir hamle geliyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152.bölümde neler olacak? Dizinin yayınlanan son bölümünden sonra izleyiciler merakla dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm fragmanı için takipte kalın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm özeti

Haberin Devamı

Tufan'ın son hamlesi herkesin kafasında soru işareti olarak dururken yakın dostu Hızır'ın yüreğine serpilen şüphe tohumları yeşermeye başlamıştır bile. Alparslan ve Hızır Ali'nin de gözünden kaçmayan detaylar Hızır'ı kanıt aramaya itse de buna gerek kalmayacaktır. Hastanede yatan Tefo'nun uyandıktan sonra anlattıkları, hainin kim olduğuyla ilgili herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacaktır.

Tufan'ın ihanetine inanmakta güçlük çeken masa üyeleri de çok geçmeden yeni düşmanlarıyla ilgili verilecek kararı onaylayacaktır. Akıbetinin ne olacağını çok iyi bilen Tufan'ın, oğlu Kemal'i de yanına alarak kaçmaktan başka çaresi kalmaz. Bir kez daha dostum dediği kişi tarafından sırtından vurulan Hızır, verilen kararı uygulamak için Tufan'dan hızlı davranacaktır.

Haberin Devamı

Altan taraf değiştirerek Çakırbeylilerle işbirliği yapacağını düşündüğü Sınırsızları daha fazla kontrol edemeyeceğini anlayarak yeni bir plan yapar. Altan'dan daha büyük bir güç olan Cengiz, masayı büyük zarara uğratacak bu planın uygulayıcısı olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölüm fragmanı... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm fragmanı için heyecan büyüyor.

151.bölümüyle ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölümde neler yaşanacak?

EDHO 152. bölüm fragmanı yayınlandığı anda yazımızda olacak