Magazin Fahriye sette kimi ağlattı?

Fahriye sette kimi ağlattı?

Paylaş
Fahriye sette kimi ağlattı?

'Kurt Seyit ve Şura'nın kadrosuna dahil olan Fahriye Evcen sette kimi ağlattı?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen’in paylaştığı Star TV’deki ‘Kurt Seyit ve Şura’ yeni sezonun ilk bölümünde reytinglerde hayalkırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

İlk bölümü 1 milyon TL’ye mal olan dizi AB’de 7, TOTAL’de ise birçok yapımın gerisinde kalarak 23’üncü olabildi. Dizi geçen Ocak’ta ekrana gelmiş, yüksek bütçesi, iddialı kadrosuna rağmen sezonu düşük reytingle kapatmıştı. Yapım ekibi ‘Kurt Seyit ve Şura’yı canlandırmak için senaryo ve kadroda yenilik yapmıştı.

3 dizisi kalkmıştı

Ekipte Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından morali bozulan isimlerden biri de; Fahriye Evcen oldu. Çünkü son 3 yıl içinde başrolünü oynadığı ‘Yalancı Bahar’, ‘Veda’, ‘Çalıkuşu’ dizileri yayından kaldırıldı. Fahriye Evcen ‘Kurt Seyit ve Şura’nın setinde de sıkıntılar yaşıyor. Fragman çekimlerinde 4 saat beklediği için sıkılıp seti terk eden oyuncunun şimdi de rol arkadaşı Elçin Sangu ile tartıştığı iddia edildi. Sinirleri bozulan Elçin Sangu, yönetmen Hilal Saral tarafından sakinleştirildi.

Haberin Devamı

GERGİNLİK BİTMİYOR

‘Kurt Seyit ve Şura’nın ilk bölümünden itibaren oynayan Elçin Sangu’nun morali bozuldu. Kıvanç Tatlıtuğ rol arkadaşları arasındaki gerginlikten hoşlanmadı. Fahriye Evcen ‘Çalıkuşu’nun setinde de makyöz ve ışıkçı ile kavga etmişti.