Advertorial Farklı bir alışveriş deneyimi
Sponsorlu

Farklı bir alışveriş deneyimi


Paylaş
Farklı bir alışveriş deneyimi

Denizlili iş insanı Baran Saldanlı, internet satışlarının normalde 3-5 yılda yaşayacağı ivmelenmenin Covid-19 nedeniyle geçtiğimiz yıl içinde yakalandığını söyledi.

Online alışverişin güvenli olduğunu ve bazı ürünlerde avantajlı fiyatlar sunduğunu dile getiren Saldanlı, ürün çeşitliliği nedeniyle de sektörün giderek artan bir taleple karşılaştığını ifade etti.

Saldanlı, “Küçük yaşlardan beri bilişim sektörüne meraklıydım. Bu nedenle yurtdışındaki online alışveriş siteleri ile bazı sosyal medya uygulamalarını inceleyerek bir satış portalı oluşturmaya karar verdim. İngilizce need (ihtiyaç) kelimesinden esinlenerek, Ege şivesini de yansıtan bir isim olan Needion.com'u tamamen Türk yazılımcıların çalışmalarıyla 3 yıl boyunca geliştirdik. Merkezimiz İzmir’de bulunuyor, toplamda 40 kişilik bir ekiple hizmet veriyoruz.” diye konuştu.

ÜRÜNLERİ 3 BOYUTLU İNCELEYEBİLMEK ÖNEMLİ

Baran Saldanlı, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanların ürünleri satın almadan önce, ayrıntılı incelemeyi seviyor. E- ticarette ürünleri sanki elinizde inceliyormuş hissiyatını verebilmek için 3 boyutlu