Spor Fatih Terim tarihi fırsatı tepti

Fatih Terim tarihi fırsatı tepti

Paylaş
Fatih Terim tarihi fırsatı tepti

Trabzonspor'u yenemeyen Galatasaray, dört büyüklere karşı en çok puan toplayacağı sezona ulaşma fırsatını da kaçırmış oldu

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de ezeli rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı 6 maçı da kaybetmedi. Oynanan 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik alan Galatasaray 12 puan aldı.

Fatih Terim yönetiminde bu sezon sahasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı mağlup ederek Trabzonspor ile berabere kalan sarı kırmızılılar; deplasmanda ise Trabzonspor'u yenerek, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile puanları paylaşmıştı.

Trabzonspor'u yenemeyen Galatasaray, dört büyüklere karşı en çok puan toplayacağı sezona ulaşma fırsatını da kaçırmış oldu.

DAHA ÖNCE 3 KEZ 13 PUAN...

Galatasaray daha önce 3 kez ezeli rakiplerine karşı 6 maçta 13 puan yapmıştı. Fatih Terim döneminde 1999-2000 sezonunda, M.Lucescu yönetiminde 2001-02 sezonunda ve Brian Birch yönetiminde 1980-81 sezonunda 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi almıştı.

Galatasaray geçen sezon ise ezeli rakipleri ile Süper Lig'de oynadığı 6 maçta 1 beraberlik 5 yenilgi almış ve topladığı 1 puanla tarihinin en kötü derbi performansını göstermişti.

Haberin Devamı