Spor 'Federasyon aklını başına alsın'

'Federasyon aklını başına alsın'

Paylaş
'Federasyon aklını başına alsın'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kadın basketbol takımının Spartak Moskova ile oynadığı ve salondan 86-78 mağlup ayrıldığı maçtan sonra çok sert açıklamalarda bulundu

Aziz Yıldırım, maçtan sonra yaptığı açıklamalarda Türkiye Basketbol Federasyonu'nu ve Hacettepe Doping Merkezi'ni çok sert bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:

"Esas nokta biz buralara gelirken Avrupa Şampiyonluğu için yola çıkan bir kadro kurduk. Hacettepe Doping Merkezi ve Türkiye Basketbol Federasyonu elele önce teşhis koydular, kanser dediler, 3 ay sonra da kanser değil dediler. O arada hasta öldü zaten. Çok ağır hesap sorarım. Avrupa şampiyonluğumuz güme gitti. Biz ona göre bir takım oluşturmuştuk. Türkiye Basketbol Federasyonu aklını başına alsın.

Gitmiş Amerikalarda geziyorlar. Toplanıp hemen karar versinler. Biz bu oyuncuları getirirsek oynatabilir miyiz, oynatamaz mıyız? Bu şekilde giderse lig şampiyonluğunu da kaybettirecekler. Herkes aklına başına toplasın. Biz de olanlara göre şeyler uygulayacağız. Ancak onlar bu utançla yaşayacaklarsa sorun yok. Yapılan çok ayıptır."

Haberin Devamı