Spor Fener Ol projesi için ne kadar toplandı? Fenerbahçe’ye bağış nasıl yapılır?

Fener Ol projesi için ne kadar toplandı? Fenerbahçe’ye bağış nasıl yapılır?

Paylaş
Fener Ol projesi için ne kadar toplandı? Fenerbahçe’ye bağış nasıl yapılır?

Fenerbahçe’de "Fener Ol" projesi başladı. Kampanyaya sarı-lacivertli kulüpte görev yapan teknik adamlar, sporcular, sanat dünyasındaki Fenerbahçeliler ve camianın önde gelen isimleri destek oldu. Peki, Fener Ol projesi için ne kadar toplandı? Fenerbahçe’ye bağış nasıl yapılır? İşte detaylar…

Fenerbahçe Kulübünün başlattığı "Fener Ol" kampanyasına sarı-lacivertli kulüpte görev yapan teknik adamlar, sporcular, sanat dünyasındaki Fenerbahçeliler ve camianın önde gelen isimleri destek verdi. Peki, Fener Ol projesi için ne kadar toplandı? Fenerbahçe’ye bağış nasıl yapılır? İşte detaylar…

Haberin Devamı

FB TV’deki kampanya için yapılan programa, Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal, takım kaptanları Volkan Demirel, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ve kaptan Melih Mahmutoğlu ile yöneticiler katıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli camianın Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, "Taraftarımızın bu süreci büyük bir coşkuyla yaşatacağına inanıyorum. Değerimizin bugün kucaklanmaya ihtiyacı var. Biz bu değerin farkındayız ve bu değerin ne olduğunu iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı. Takımın kaptanı Volkan Demirel ise, "Türk futbolu adına hayırlı bir akşam olacaktır. Fener Ol, hepimizi aydınlatacak bir projedir." dedi.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ: "RAKAMLAR ÇOK İYİ GİDİYOR"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, programın sonlarına doğru yayına katılarak taraftara ilgisinden dolayı teşekkür etti. Sinema ve dizi oyuncuları Yavuz Seçkin, Sarp Akkaya ve Hakan Bilgin’in katıldığı programda söz alan Koç, "Rakamlar iyi gidiyor. Daha da iyi gidebilir. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, ilk geceden sahiplendikleri için. Kar topu yuvarlandıkça büyüyecek. Büyümeye de başladı." şeklinde görüş belirtti.

Kampanyada hedef, geniş bir katılım sağlayıp 31 Mayıs'a kadar en az 380 milyon TL toplamak. Toplanacak bu para kulübe gelir yazılıp, UEFA'dan gelecek men cezasının önüne geçilmeye çalışılacak.

“FENER OL” PROJESİNE NASIL BAĞIŞ YAPILIR?

Bazı sosyal medya paylaşımlarında kulübe 2 saatte 2 milyon lira toplandığına dair söylentiler de bulunuyor. Bağış yapmak isteyen taraftarlar kulübün internet sitesinden bağışlarını gerçekleştirebilir.