Spor Fenerbahçe 3 puan peşinde

Fenerbahçe 3 puan peşinde

Paylaş
Fenerbahçe 3 puan peşinde

Lige Orduspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, bugün üç sezondur kazanamadığı Gaziantep'te 3 puan arayacak

Art arda yaşanan sakatlıklar nedeniyle adeta revire dönen Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor karşısında ligin ikinci maçına çıkıyor.

Süper Lig’e Kadıköy’de seyircisiz olarak oynanan maçta, Orduspor’u 1-0 yenerek başlayan Sarı-Lacivertliler, Gaziantep deplasmanında da galibiyeti hedefliyor.

5 ÖNEMLİ EKSİK

Kamil Ocak Stadı’ndaki mücadele 20:00’de başlayacacak. Maçta orta hakem olarak Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Fenerbahçe’de kaburgasında kırık olduğu açıklanan Gökhan Gönül’ün yanı sıra, tedavilerine devam edilen Emre, Serdar, Özer ve Orhan bu akşamki maçta da forma giyemeyecek.

GAZİANTEP'TE KAZANAMIYOR

Bu arada Fenerbahçe son üç sezondur Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı maçlarda puan yüzü görmedi. Gaziantepspor’u deplasmanda son olarak 2007/08 sezonunda 5-0’lık skorla geçen sarı-lacivertliler, 2008/09 sezonunda 1-0, 2009/10 ve 2010/11 sezonunda ise 2-1’lik sonuçlarla Güneydoğu temsilcisine boyun eğmişti.

Sarı-Lacivertli kafile dün Sabiha Gökçen Havaalanı‘ndan arıza nedeniyle 1 saat geç kalkan özel uçakla maçın oynanacağı Gaziantep’e gitti. Takımlarına moral vermek için Gaziantep Havaalanı’na akın eden binlerce Fenerbahçe taraftarı, kafileyi görünce ‘Şampiyon’ tezahüratlarıyla ortalığı inletti.

Haberin Devamı