Spor Fenerbahçe Anderlecht maçı hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Anderlecht maçı hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?

Paylaş
Fenerbahçe Anderlecht maçı hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe'yi çok zorlu bir mücadele bekliyor. Sarı-Lacivertli ekip deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Anderlecht'i bu sefer kendi evinde konuk ediyor. Peki, Fenerbahçe Anderlecht maçı hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?

"Fenerbahçe Anderlecht maçı hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?" Fenerbahçe formasına gönül veren taraftarlar, bu soruya yanıt arıyor. Son Galatasaray karşılaşmasıyla birlikte moral bulan Fenerbahçe kendi evinde Anderlecht'i yenerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Anderlecht ise grupta son sırada bulunuyor ve artık buna bir son vermenin derdinde...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ANDERLECHT MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 8 Ekim Perşembe akşamı saat 18.50'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi İsveç Futbol Federasyonu'ndan Daniel Warnmark yönetecek. Karşılaşmayı beIN SPORTS 1 kanalı naklen yayınlayacak.

KEOMAN GELDİ İSTATİSTİKLER DEĞİŞTİ

Phillip Cocu ile yolları ayırdıktan sonra ilk maçına Galatasaray deplasmanında çıkan Fenerbahçe’de, ilginç şekilde olumlu bir gelişim elde edildi.

2-0’dan 2-2’ye maçı çeviren Erwin Koeman yönetimindeki sarı-lacivertliler, analiz raporları birçok yönüyle olumlu geri dönüş aldı. Hollandalı teknik adamın ilk kez görev aldığı mücadelede istatistikler, oyuncu karneleri ve taktik düzenler tek tek irdelendi. Koeman idaresinde maça 4-2-3-1 dizilişini ana plan olarak belirleyen Fenerbahçe, topu rakibine bıraktı, savunma ve hücumda daha direkt bir oyun benimsedi.

Haberin Devamı

Yüzde 62’ye yüzde 38’le Galatasaray topa sahip olsa da hücum şutlarında 17’ye 16 ile öne çıkan Fenerbahçe, savunmada da birçok alanda lider oldu.

Sarı-lacivertliler, hava topu kazanma, ikili mücadele kazanma ve sahipsiz topların kazanımında da rakibinden daha iyi rakamlar elde etti.

Ayrıca pas yüzdesinde de yüzde 83’e 70 geride olan Koeman’ın takımı, buna karşın defansif yönüyle maça tuttundu. Oyun içinde de sürekli taktik dizilişi değiştiren Koeman, top ayağındayken 4-2-3-1, top rakipteyken, 5-3-1-1 düzenini kurdu.

İkinci yarıda geri dönüşü sergileme adına Soldado hamlesiyle önce 4-4-2’ye dönüldü, ardından skor alınınca da Reyes değişikliğiyle 4-5-1 uygulandı.

ANDERLECHT'TE ÇİFTE SIKINTI

Belçika ekibinde Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık sıkıntısı yaşanıyor. Teknik direktör Vanhaezebrouck, ilk maçta en golcü oyuncusu Landry Dimata’dan yararlanamamıştı.

Bu kez kaptan Adrien Trebel ile savunma oyuncusu James Lawrence’ın durumları belirsiz. Trebel’in karın kaslarındaki kronik sakatlığı son oynanan Beveren maçında nüksetti. Karşılaşma sonrası, “Yürümekte bile zorlanıyorum” diyen Fransız oyuncunun ameliyat olacağı açıklandı. Trebel, Fenerbahçe karşılaşmasını atlattıktan sonra bıçak altına yatacak. Lawrence ise Beveren maçında görev yapamadı. Yükselen formu sonrası ilk kez Galler Milli Takımı’ndan davet alan 26 yaşındaki storep, yarın akşama yetiştirilmeye çalışılıyor.

Haberin Devamı