Spor Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de kötü günler geçiren fakat Galatasaray mücadelesinde oynadığı futbolla moral bulan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde Belçika ekibi Anderlecht ile karşılaşacak. Fenerbahçeli taraftarlar şimdi "Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe 4. maçında Anderlecht ile karşı karşıya geliyor. Bir önceki maçta Belçika ekibi karşısında yenik duruma düşmesine rağmen maçı berabere getirmeyi başaran Sarı-Lacivertli ekip kendi seyircisi önünde mutlak galibiyet istiyor. Anderlecht ise topladığı 1 puanın ardından ne yapıp ne edip Sarı Kanarya'yı yenmenin planı içerisinde...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ANDERLECHT MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 8 Ekim Perşembe akşamı saat 18.50'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi İsveç Futbol Federasyonu'ndan Daniel Warnmark yönetecek. Karşılaşmayı beIN SPORTS kanalının yayınlaması bekleniyor.

ANDERLECHT SON MAÇINI KAZANDI

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Anderlecht, deplasmanda Waasland-Beveren'i 2-1 mağlup etti.

Freethiel Stadyumu'nda oynanan müsabakada gol perdesini 12'nci dakikada Landy Dimata açtı. Dimata, 12'nci dakikada kullandığı penaltı atışını gole çevirirken, takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 73'üncü dakikada Antonio Milic'in ikinci sarı kartını görmesiyle 10 kişi kalan Anderlecht, 83'te Adrien Trebel ile farkı 2'ye çıkarttı. 90'ıncı dakikada Bubacarr Sanneh kendi ağlarına yolladığı topla skoru 2-1'e getirirken, maçın da skorunu tayin etmiş oldu.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Anderlecht puanını 27'ye yükseltirken, Waasland-Beveren 11 puanda kaldı.