Spor Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Maçın kararı ne?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Maçın kararı ne?

Paylaş
Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Maçın kararı ne?

Bugün tüm gözler TFF'deydi. Futbolseverler Fenerbahçe Beşiktaş maçının kararını bekliyordu. Görüşme sonrası karar açıklandı ve  derbinin kaldığı yerden seyircisiz oynanacağını duyuruldu. Öte yandan maçın 3 Mayıs Perşembe günü oynanacağı belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün derbinin kaderini belirlemek için toplandı. Futbolseverlerin özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaşlı taraftarlar, toplantıdan çıkacak kararı bekliyordu. TFF saat 15.00 sularında kararı açıkladı.

KARAR NE?

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin kararını açıklayan TFF, maçın kaldığı yerden seyircisiz oynanacağını söyledi. Derbinin 3 Mayıs Perşembe günü oynanacağı belirtildi.

NELER OLMUŞTU?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Fenerbahçe kendi evinde Beşiktaş'ı 19 Nisan Perşembe günü ağırladı. maçın başlama düdüğüyle birlikte gerilim de tırmandı. Karşılaşmanın henüz 30. dakiakasında Pepe Josef'e çok sert bir müdahalede bulundu ve kırmızı kart ile oyundan atıldı. ilk yarı bu skorla biterken Fabri ve Medal arasında da bir pozisyonda tartışma çıktı.

İKİNCİ YARIDA ORTALIK KARIŞTI

Maçın ikinci yarısında gerilim had safhaya çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar sahaya yabancı cisimler attı. En sonunda Tolga Zengin Fenerbahçeli taraftarlarla tartışmaya girişirken Şenol Güneş'in kafasına ise yabancı madde geldi. İki takım soyunma odasına gitti. Daha sonra hakem Mete Kalkavan maçı iptal etti.






Haberin Devamı