Spor Fenerbahçe-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Beşiktaş ile Fenerbahçe Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş Vodafone Arena'da ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçları tek maç üzerinden eleme ulusü ile oynanacak.


MAÇI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?


Kazanan takım çeyrek finale yükselecek. İki ekip arasındaki mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.


FENERBAHÇE- BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA OYNANACAK?

Vodafone Arena'da 5 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve ATV'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş Türkiye Kupası D Grubu'nu lider tamamlayarak son 16 turuna yükselmişti. Siyah-beyazlı takım na mağlup çıktığı grupta 4 maçını kazanırken 2 maçta da berabere kalmıştı.

Türkiye Kupası'nda C Grubunda mücadele eden Fenerbahçe gruptan Gençlerbirliği'nin ardından 11 puanla 2. sırada tamamlamıştı. Sarı-lacivertli takım 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı.

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de Kadıköy'de oynanan mücadele 0-0 sona ermişti.

VODAFONE ARENA'DA İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER


Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Arena’da ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takım, geçen sezon sonlarında hizmete giren siyah-beyazlıların yeni stadında rekabetteki ilk heyecanı yaşayacak.



Alex de Souza Fenerbahçe’den ayrılmasının nedenlerini anlattı


Haberin Devamı