Spor Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Paylaş
Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel 11'ler

'Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı saat kaçta, hangi kanalda?' Maça çok az bir süre kala Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu soruya ağırlık vermiş durumda... Maçın şifreli mi yoksa şifresiz mi olacağı bir umutla araştırılıyor. Öte yandan muhtemel 11'ler de merak edilen başka konu...

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe 5. maçında Dinamo Zagreb'i kendi evinde ağırlıyor. Hırvat ekibiyle yaptığı ilk karşılamada rakibine 4-1 yenilen Sarı-Lacivertli ekip, bu karşılaşmadan galip ayrılarak rövanşı almak istiyor. Peki, Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı bu akşam saat 20.55'te Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Avusturyalı hakem Robert Schörgenhofer yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe - Dinamo Zagreb muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe: Harun, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Eljif, Barış, Valbuena, Frey

Dinamo Zagreb: Livakovic, Stojanovic, Cathrine, Dilaver, Leovac, Ademi, Gojak, Hajrovic, Olmo, Orsic, Gavranovic

GRUPLARDAN HEP ÇIKTI

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde daha önce yer aldığı 5 grup aşamasından da üst tura yükselmeyi başardı.

Sarı-lacivertliler, bu organizasyondaki grup aşamasını rahat geçiyor. Fenerbahçe, 2006-2007’de UEFA Kupası adı altında oynanan organizasyonda 3. olarak bir üst tura çıkarken, 2009-2010, 2012-2013, 2016-2017’yi lider, 2015-2016’yı da ikinci bitirerek bir sonraki turda mücadele etme hakkı kazandı. Sarı-lacivertliler, bu başarıyı 6. kez tekrarlamak için yarın Dinamo Zagreb karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

"KUPA 2"DE 112 MAÇ

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde daha önce 112 maça çıktı. Bu kulvarda daha önce oynadığı karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, 48 galibiyet, 26 beraberlik ve 38 yenilgi aldı. Fenerbahçe, söz konusu maçlarda rakip fileleri 152 kez havalandırırken, kalesindeki 146 gole engel olamadı.