Spor Fenerbahçe Feyenoord maçı canlı izle! Smart Spor ŞİFRESİZ İZLE

Fenerbahçe Feyenoord maçı canlı izle! Smart Spor ŞİFRESİZ İZLE

Paylaş
Fenerbahçe Feyenoord maçı canlı izle! Smart Spor ŞİFRESİZ İZLE

Fenerbahçe bu akşam Feyenord ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Hollanda'nın en güçlü temsilcisi olan Feyenord karşısında Fenerbahçe'nin nasıl bir performan sergileyeceği merak konusu... Fenerbahçe Feyenord maçı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Fenerbahçe Feyenord maçı heyecanlı bir karşılaşmaya sahne olacak. Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden sarı lacivertli kulüp en önemli sınavını bu akşam verecek. Taraftarlar, takımlarının son durumunu merak edip karşılaşmanın skorunu heyecanla bekliyor. Yeni transflerin performansı ise büyük merak uyandırıyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE FEYENORD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Feyenord maçı bu akşam saat 21.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Karşılaşmayı canlı ve şifresiz izlemek için D Smart'a üye olup kurum yapmanız gerekiyor.

SMART SPOR CANLI İZLE

Sezonu İstanbul'da açan ve ilk hazırlık maçını İstanbulspor'la oynayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. İsviçre'de 10-18 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği kampta İsviçre 2. Lig ekibi Lozan'la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'ı ise 3-0'la geçti. Fenerbahçe, yeni sezon öncesi dördüncü hazırlık maçını bu akşam saat 21.00'de Ülker Stadı'nda Feyenoord'la oynayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye bu sezon dahil olan isimler, ilk kez Kadıköy'ün çimlerine ayak basacak. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, yeni transferler Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu, Ülker Stadı'nda sarı-lacivertli takımla ilk kez boy gösterecek.