Spor Fenerbahçe Lozan maçı canlı izle! Smart Spor 77 şifresiz izle

Fenerbahçe Lozan maçı canlı izle! Smart Spor 77 şifresiz izle

Paylaş
Fenerbahçe Lozan maçı canlı izle! Smart Spor 77 şifresiz izle

Fenerbahçe Lozan maçı, sarı lacivertli takıma gönül veren taraftarlar tarafından skoru heyecanla beklenen bir mücadele olacak. Fenerbahçe Lozan maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Fenerbahçe Lozan maçı, heyecanlı bir müsabakaya sahne olacak. Yeni Teknik Direktör Phillip Cocu'nun takımı nasıl yöneteceği en büyük merak konusu olurken futbolcuların performansı heyecanla bekleniyor. Özellikle yeni transferler Barış ile Berke'nin oynadıkları takdirde nasıl bir mücadele sergileyeceği de ayrı bir merak konusu...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE LOZAN MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA

Fenerbahçe Lozan maçı bu akşam saat 20.00'de oynanacak. Mücadele Smart Sport 77 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı ve şifresiz izlemek için D Smart'a üye olup kurum yapmanız gerekiyor.

SMART SPOR CANLI İZLE

İlk maç 1-1 bitti

Fenerbahçe İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçına Kameni, İsla, Skrtel, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Josef, Giuliano, Eljif Elmas, Valbuena, Aatif, Soldado 11'i ile başlamış ve rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Sarı-Lacivertli takımın tek golünü 1. dakikada Aatif kaydetmişti.

Berke ve Barış kampa katıldı

Fenerbahçe bu sezonki ilk transferleri Altınordu'dan Berke Özer ve Barış Alıcı'yı kadrosuna katarak yaptı. Berke Özer ve Barış Alıcı Fenerbahçe'nin İsviçre kampına katılarak takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Cocu şans verirse iki futbolcu da Lozan maçında forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı...

13 Temmuz Cuma 20.00: Fenerbahçe - Lozan

18 Temmuz Çarşamba 18.00: Fenerbahçe - Fulham

21 Temmuz Cumartesi 21.00: Fenerbahçe - Feyenoord

1 Ağustos Çarşamba 21.00: Fenerbahçe - Cagliari