Spor Fenerbahçe'de kavga

Fenerbahçe'de kavga

Paylaş
Fenerbahçe'de kavga

Aziz Yılmaz ve arkadaşlarıyla tartışan Ogün Altıparmak, çıkan arbedede yere yuvarlandı

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısında olay çıktı. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarının da katıldığı olağan toplantı öncesi arkadaşlarına, "Bu bir milat olacak.

Haberin Devamı

Hepinizi toplantıya bekliyorum. Ben de orada olacağım" diyen Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, arkadaşlarıyla birlikte Faruk Ilgaz Tesisleri'ne geldi. Ancak Yılmaz, kulüpten ihraç edildiği için içeri alınmadı.

Aziz Yılmaz, bunun üzerine lobideki koltuklara oturup, arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. O dışarıda kaldı ama daha önce yaptığı konuşmalar sebebiyle kulüpten ihraç edilen avukat Kerim Kerimoğlu salona girmeyi başardı.

Ancak Kerimoğlu, güvenlikler tarafından dışarıya çıkarıldı. Selim Boğaz adlı üye Kerimoğlu'nun dışarıya çıkarılış biçimine itiraz edip ayağa kalkarak bağırmaya başlayınca gerginlik iyice arttı.

Salon dışında kalan lobi alanında Aziz Yılmaz ve beraberindekiler Ogün Altıparmak'la tartışmaya başladı. Aziz Yılmaz'ın beraberindeki grupta yer alan Mehmet Birkon, eski futbolcu Ogün Altıparmak'ın boğazına sarıldı ve yumruklaşmalar yaşandı.

Haberin Devamı

İtik kakış sırasında cam masa kırıldı ve Ogün Altıparmak kırılan cam parçalarının üzerine düştü. Altıparmak, şans eseri yaralanmazken, güvenliklerin araya girmesiyle olaylar yatıştırıldı.

EDEBİ BAŞKAN!

Aziz Yıldırım'ın ilk kongrede aday olmayacağı söylentilerine Genel Sekreter Talat Yılmaz noktayı koydu: Başkanımız Aziz Yıldırım, F.Bahçe genel kurul üyeleri seçtiği sürece F.Bahçe kulübünün başındadır.

Gazete başlıklarıyla ne ideğü belirsiz kulüp liderlerinin lafıyla kulüp başkanımız gitmez. Başkan giderse bu genel kurul tarafından gider. Ama biz sonuna kadar arkasındayız.