Spor Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Valbuena önerisi

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Valbuena önerisi

Paylaş
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Valbuena önerisi

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında transfer trafiği devam ediyor. Fenerbahçe'nin Tolgay için daha önce Şener'i takasta kullanacağı iddia ediliyordu. Son gündeme gelen isim ise Fenerbahçe taraftarının gözdesi: Valbuena

Süper Lig'de transfer trafiği iyiden iyiye karıştı. Kara Kartal’ın tecrübeli kanat oyuncusu Ryan Babel’in İngiltere Premier Lig temsilcisi Fulham’a transfer olmasının ardından yönetim, Hollandalı futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

VALBUENA'YI ÖNERDİLER

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe’yle Şener Özbayrak’lı transferi için görüşmelerde bulunan Beşiktaş’a, Babel’in gidişinin ardından Sarı- Lacivertliler’den flaş bir teklif geldiği ortaya çıktı. Beşiktaş’ta kadro dışı konumda bulunan Tolgay Arslan’la her konuda anlaşma sağlayan Kanarya’nın, bu futbolcuyu kadrosuna katabilmek için son olarak Kara Kartal’a, sağ bek Şener Özbayraklı ve 1 milyon euroya ek olarak takımın Fransız sol kanat oyuncusu Mathieu Valbuena’yı da önerdiği bildirildi.

GÜNEŞ'E SORULACAK

Tolgay Arslan için Fenerbahçe’den Şener Özbayraklı artı 3 milyon Euro’luk talebi bulunan Siyah-Beyazlılar’ın, yeni gelen bu teklifin ardından öneriyi değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi’nin, konuyu teknik direktör Şenol Güneş’le görüşüp tecrübeli hocanın görüşünü aldıktan sonra Fenerbahçe’ye cevap vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı